Feel24 Bardufoss

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Gruppetimer
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har garderober med dusj og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte, resepsjon og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Mandag

08:30 - 11:30 og 16:00 - 19:00

Tirsdag

15:30 19:30

Onsdag

09:00 12:00

Torsdag

08:30 - 11:30 og 16:00 - 19:00

Fredag

10:00 15:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

bardufoss@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Nerveien 23, 9325 Bardufoss

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918 478 361 (ikke tlfnr)

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Camilla Nysted

Camilla har jobbet som personlig trener i 7 år og tidligere jobbet på SATS Storo, og elsker jobben om å hjelpe andre til å bli en bedre versjon av seg selv. Hun har selv en variert treningsbakgrunn som utøver innenfor Kickboxing, CrossFit, fotball og langrenn. Min motivasjon som personlig trener er at trening skal gi deg overskudd i hverdagen, godt humør og treningsglede som vil hjelpe deg til å holde en god helse livet ut. «Det virker alltid umulig helt til det er gjort. Jeg har alltid trodd at hvis du bestemmer deg for å lykkes, så har du allerede gjort det. Jeg vil gjøre mitt beste for å tilpasse treningen etter dine behov og målsettinger. Vær tålmodig under prosessen og vi kan gjøre treningen til en del av hverdagen, sammen.» Er du klar for å bli den beste versjonen av deg selv? Jeg er klar for å hjelpe deg på veien!

Fysioterapeuter

Våre fysioterapeuter behandler og forebygger skader og sykdommer som gir smerte eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet.

Vi behandler enkeltpersoner i alle aldre, men kan også jobbe helsefremmende og forebyggende mot enkeltpersoner, grupper og på samfunnsnivå.

Feel24 feature 1

Daniel Engen

Som fysioterapeut jobber jeg med kropp og bevegelse for å fremme god helse. Jeg hjelper deg å forebygge og behandle skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen er basert på undersøkelse og vurdering av ditt problem og hva du selv ønsker hjelp til. Målet er at du kan utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevne, utnytte egne ressurser og bidra aktivt i en bedre egen helse. For å få til dette er det viktig at du og jeg som fysioterapeut utvikler et trygt og tillitsfullt forhold. Jeg behandler enkeltpersoner i alle aldre, men kan også jobbe helsefremmende og forebygge mot enkeltpersoner, grupper og på samfunnsnivå. Som fysioterapeut samarbeider jeg ofte med annet helsepersonell. Jeg jobber også med rehabilitering etter skader og operasjoner i alle aldersgrupper. Jeg har kontor ved Feel24 Bardufoss Nerveien 23, 9325 Bardufoss Kontakt meg pr tlf eller sms.

Feel24 feature 1

Ståle Næss Risto

Jeg tok utdanning som fysioterapeut i Tromsø 1999-2002, og har siden jobbet både med rehabilitering, i kommunehelsetjenesten og hatt egen klinikk siden 2014. Som fysioterapeut jobber jeg med å forebygge og behandle skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet, opptrening etter skader eller operasjoner mm for alle aldersgrupper. Behandlingen er basert på undersøkelse og vurdering av ditt problem og hva du selv ønsker hjelp til. Det er viktig for meg at du føler seg trygge og ivaretatt, og at behandling tar utgangspunkt i god kunnskap basert på både forskning og erfaring. Jeg har driftsavtale med Helfo slik at det bare betales egenandel, samt at det kommer under frikortordningen. Kontakt meg pr tlf eller sms

Kiropraktorer

Vi har spesialister i kroppens bevegelsesapparat til å få ledd, muskler og skjelettsystemet til å fungere optimalt. Våre kiropraktorer identifiserer og behandler problemer med muskel- og skjelettsystemet.

Om du trenger råd og veiledning om kropp- og helse er du i de tryggeste hender hos oss.

Feel24 feature 1

Paul Amundsen

Kiropraktor er offentlig autorisert helsepersonell, med en 5-årig mastergrad fra universitet med ett års påfølgende turnustjeneste. Kiropraktorer er utdannet til å undersøke og behandle alle former for muskel- og skjelettlidelser, med en spesiell kompetanse på tilstander i rygg og nakke. Kiropraktorer kan også henvise til legespesialist, røntgen/MR , fysioterapeut og sykemelde inntil 12 uker. Paul har mer enn 20 års erfaring som kiropraktor, og har i senere år drevet egen praksis på Feel24 Bardufoss. Han har tidligere jobbet for og med Tromsø ILs eliteserielag i fotball. For timebestilling ta kontakt pr sms

Fotterapaut

Ønsker du å forebygge fotplager, eller har du problemer med føttene? Vi fjerner liktorner og fotvorter og behandler soppinfeksjoner i hud og negl. Våre fotterapeuter er eksperter på føttenes anatomi og kan avdekke feilstillinger og behandle smerter i muskler og skjelett.

Feel24 feature 1

Lise H. Nytrøen

Arbeidssted: Feel24 Bardufoss Nerveien 23 9325 Bardufoss

Gruppetimer

Vi har et bredt utvalg av gruppetimer for alle nivåer.

Styrke

Styrke

Kombo

Tabata
Step & Styrke

Dans

DanceMix
Dans

Godt voksen

Godt Voksen Styrke
Godt Voksen kombo

Kondisjon/HIIT

Hiit
Aerobic
Crosstraining
Puls
Kjellerøkta

Sykkel

Sykkel