Om Feel24

  • Åpent 24 timer i døgnet, hele året*
  • Egen Feel24 APP
  • Medlemskap fra 399,- pr.mnd*
  • Tilgang på alle sentere*

VELKOMMEN TIL FEEL24-FAMILIEN!

Feel24 er Nord-Norges største treningssenterkjede. Vi har skapt et treningskonsept basert på medlemmenes ønsker og vilkår! Feel24 passer for alle uansett alder, fasong eller bakgrunn. Vi har et lavterskel treningskonsept, som sørger for at du skal føle deg trygg og komfortabel når du trener hos oss.

Vi har en fast lav pris for alle våre medlemmer. Du får samtidig friheten til å velge om du vil binde deg for en lengre periode eller ha løpende medlemskap med kun 2 mnd. oppsigelsestid. Mindre planlegging i hverdagen og du slipper å måtte forholde deg til åpningstider da våre sentre har åpent 24/7*, hele året, slik at du kan trene akkurat når det passer deg! Uansett hvilket senter du er medlem på, har du tilgang på alle våre avdelinger i hele kjeden (egne medlemskap kreves for Alta Nordlysbadet og Harstad Grottebadet).

Vår visjon som treningssenterkjede er å være en sterk bidragsyter til å få flere folk i aktivitet, senke terskelen for å drive med fysisk aktivitet, som igjen skal bidra til økt folkehelse. Vi ønsker å legge best mulig til rette for folket. Vår største konkurrent er sofaen.

For å oppnå vår visjon må vi øke tilgjengeligheten på trening. Vi etablerer oss der folk bor, har døgnåpne sentre og tilbyr lavterskeltrening slik at alle skal ha tilgang på fysisk aktivitet - akkurat slik det passer dem og når de har mulighet.

Våre verdier er god folkehelse, tilgjengelighet og «trening på dine vilkår».

Ønsker du starthjelp til treningen, eller et skreddersydd treningsopplegg tilpasset dine mål og med utgangspunkt i dine forutsetninger, har vi sertifiserte personlig trenere som står klar til å nå dine mål!

Sentrene våre er delt inn i ulike soner, og med god kapasitet, slik at treningen skal være mest mulig behagelig for deg. Vi har lyse flotte lokaler, nytt og variert treningsutstyr, og lav bakgrunnsmusikk for en behagelig treningsøkt.

Aldersgrensen på sentrene våre er 15 år. Innmelding må utføres og godkjennes med en foresatt.

*Noen av våre avdelinger har avvikende åpningstider, og du finner oversikt for ditt senter på sentersidene