Helse

Vi tilbyr helsetjenester på flere av våre sentre.

  • Fysioterapeut
  • Kiropraktor
  • Manuelterapeut
  • Fotterapeut

Tverrfaglig miljø med høy kompetanse

Vi ønsker å hjelpe deg til en aktiv og smertefri hverdag. Hos oss vil du få hjelp og oppfølging basert på en grundig utredning. Våre behandlere, trenere og terapeuter samarbeider tett for å gi deg et best mulig tilbud. Trenger du en god fysioterapeut, kiropraktor eller kostholdsveiledning? - Book time direkte via kontaktskjema inne på hver enkelt tjeneste!

Fysioterapi

Våre fysioterapeuter behandler og forebygger skader og sykdommer som gir smerte eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet.

Vi behandler enkeltpersoner i alle aldre, men kan også jobbe helsefremmende og forebyggende mot enkeltpersoner, grupper og på samfunnsnivå.

Velg sted
Feel24 feature 1

Astrid Harila

Spesialist innenfor muskel-og skjelettplager. Har jobbet som fysioterapeut i 28 år, med kontinuerlig videreutdanning og kursing. Opptatt av aktiv tilnærming. Spesialist i MDT-metoden (McKenzie-terapi) Aktiv med artrose-terapeut Spesialist innenfor lymfødembehandling Videreutdanning innenfor ortopedisk medisin (OMI), Redcord(sling-exercise-therapy), ultralydscanning, Oppmerksomhetstrening(mindfullness), såletilpassing (formthotics), kinesiotaping, medisinsk nåling, Omfattende kursing og videreutdanning innenfor moderne smertevitenskap og behandling.

Feel24 feature 1

Astrid Rydland Aasen

Helseveileder

Astrid er utdannet fysioterapeut, og har jobbet som treningsveileder, PT og fysioterapeut siden 2013. Målet hennes som PT er at alle skal kunne trene, uansett funksjonsnivå og erfaringsbakgrunn. Hun er opptatt av å legge opp treningen etter hva kunden liker å gjøre, og blir motivert av. Rehabilitering er et viktig stikkord, da Astrid alltid tar tak i de utfordringene du har i kroppen, og jobber for å forbedre disse. Astrid har gått MammaMage-kurs, og har med dette god kompetanse om hvordan man best kan trene opp kroppen etter graviditet og fødsel. Hun har også god kompetanse på trening under graviditet, både med og uten bekkenleddssmerter. Har du en tanke om at trening ikke er noe for deg? Astrid vil garantert kunne vise deg at jo, det er det! Trening er for alle, man må bare finne den riktige veien. Det er alltid håp! Sitat tidligere PT-kunde, som slet med bekkenledssmerter og overvekt etter fødsel: «Du har virkelig trylla i, denne (trenings)prosessen. Jeg er så glad for at jeg tok kontakt med deg! Tusen millioner takk, Astrid!» Du har bare én kropp – invester i den!

Feel24 feature 1

Bjørn Kirkhaug

Bjørn har jobbet som fysioterapeut siden 2000. I tillegg har han utdanning innenfor idrett fra høgskole, samt trenerutdanning innenfor flere idretter. Han har videreutdanning innenfor; idrettsmedisin, fotplager/innleggsåler og muskel/ skjelett ultralyd-undersøkelse. Han tilbyr behandling med treningsterapi, lokal vevsspesifikk behandling, tilpassing av innleggsåler samt sjokkbølgebehandling. Booking på SMS 908 67 006

Feel24 feature 1

Daniel Engen

Som fysioterapeut jobber jeg med kropp og bevegelse for å fremme god helse. Jeg hjelper deg å forebygge og behandle skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen er basert på undersøkelse og vurdering av ditt problem og hva du selv ønsker hjelp til. Målet er at du kan utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevne, utnytte egne ressurser og bidra aktivt i en bedre egen helse. For å få til dette er det viktig at du og jeg som fysioterapeut utvikler et trygt og tillitsfullt forhold. Jeg behandler enkeltpersoner i alle aldre, men kan også jobbe helsefremmende og forebygge mot enkeltpersoner, grupper og på samfunnsnivå. Som fysioterapeut samarbeider jeg ofte med annet helsepersonell. Jeg jobber også med rehabilitering etter skader og operasjoner i alle aldersgrupper. Jeg har kontor ved Feel24 Bardufoss Nerveien 23, 9325 Bardufoss Kontakt meg pr tlf eller sms.

Feel24 feature 1

Grethe Olsen Løtveit

Tilgjengelig fra 10.august

Fysioterapeut med kommunal driftsavtale og over 30 års erfaring. Jeg utøver fysioterapi til personer med akutte og langvarige plager i muskler og skjelett, har funksjonstap eller kroniske sykdommer, trenger opptrening etter skader og operasjoner, og jeg har kompetanse på kvinnehelse. Jeg arbeider for å forebygge, rehabilitere, og for å fremme god helse. Som fysioterapeut samarbeider jeg også ofte med annet helsepersonell. Jeg tar imot enkeltpersoner i alle aldre, og jeg ønsker å hjelpe de som henvender seg til meg til en bedre hverdag. Jeg holder til på Feel24 Harstad sentrum. Kontakt meg på tlf./sms

Feel24 feature 1

Kristoffer Mikalsen

Helseveileder

Kristoffer er utdannet fysioterapeut ved UiT og PT hos AFPT. Kristoffer har lidenskap for fysisk aktivitet og en sunn livsstil. Med kompetanse på livsstilsendringer, styrketrening og rehabilitering, kan Kristoffer tilby skadeforebyggende og helsefremmende treningsveiledning, opptrening etter skade/operasjon eller etter langvarig sykdom. Kristoffer er opptatt av at klientene skal føle seg sett, oppleve mestring i det de gjør, og at de skal nå sine målsettinger og forventninger. Tilgjengelig som PT på Feel24 Tomasjord/Strandgata, og som fysioterapeut på Feel24 Strandgata.

Feel24 feature 1

Marte Holter

Marte er autorisert fysioterapeut med en bachelorgrad i fysioterapi fra Saxion University of Applied Sciences i Nederland. Hun har spesialisert seg innen idrett og rehabilitering, og hun er sertifisert som Idretts- og Rehabiliteringsspesialist ved Norges Idretts- og Helseinstitutt. Hun har erfaring med å behandle ulike typer skader og plager, både akutte og kroniske, hos pasienter i alle aldre og aktivitetsnivåer. Hun bruker en helhetlig tilnærming som kombinerer manuell terapi, trening, rådgivning og forebygging. Hun har også kunnskap om dry needling og manuelle teknikker som kan bidra til å redusere smerte og øke funksjon. Hun er opptatt av å tilpasse behandlingen til hver enkelt pasients behov og mål, og å fremme helse og livskvalitet. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale! Book fysioterapitime HER

Feel24 feature 1

Mattis Lahn

Helseveileder

Mattis ble utdannet PT i 2013 og fysioterapeut i januar 2017. Han har jobbet som fysioterapeut på sykehus og i privat praksis med og uten driftstilskudd. Dette har gitt en bred erfaring innenfor forskjellige kasuistikker. Han har drevet med idrett hele livet, noe som var veien inn i trening- og helseverden. Prestasjonsfremmende- og skadeforebyggende trening, samt opptrening etter idrettsskader er områder han brenner for. For Mattis har det alltid vært viktig med kvalitet i behandlingen. Derfor jobber han hardt for å holde seg faglig oppdatert, og er jevnlig på kurs. I 2023 fikk han den forbundsinterne tittelen Idrettsfysioterapeut. Han er en del av Idrettens Helsesenter sitt kvalitetssikrede behandlernettverk, er tilknyttet NextGen-gruppa på Olympiatoppen og jobber med yngre landslag i håndball. Helheten er viktig, enten det kommer til behandling av skader og/eller smerter, men også i trening. Han er opptatt av et samarbeid med pasient for å legge en individuelt tilpasset plan, noe som sikrer et best mulig resultat. I tillegg har han tett samarbeid med andre helseaktører, deriblant leger, kiropraktorer og ernæringsfysiologer, for å sikre riktig og god behandling. I tillegg til å jobbe som fysioterapeut og PT, er Mattis Skadefri-ambassadør. I denne forbindelse holder han gratis foredrag for idrettslag og -foreninger om skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening. Mattis hjelper deg mer enn gjerne med å komme i gang med aktivitet, eller tilbake til ønsket aktivitetsnivå. Han har avtale med alle store forsikringsselskap og Idrettens Helsesenter. For å bestille time: www.mattislahnfysio.bestille.no

Feel24 feature 1

Robin Transeth Johannessen

Helseveileder

Robin Transeth Johannessen jobber som privat fysioterapeut ved Feel24 Slemmestad og Feel24 vollen. Robin har erfaring innenfor akutte- og langvarige muskel- og skjelettrelaterte plager, nevrologiske skader og sykdommer, samt idrettsskader og rehabilitering. Robin har særlig faglig interesse innen idrettsskader og manuellterapi, og har tatt en minor innenfor disse fagene med introduksjon til idrettsfysioterapi og manuelfysioterapi. I klinisk praksis arbeider han med undersøkelse som skal bidra til bedret forståelse for egne plager og helse, kartlegge utløsende og opprettholdende faktorer innen muskel- og skjelettrelaterte plager, og bidra til selvstendighet og egenmestring gjennom oppdatert kunnskap og tilpassede rehabiliteringstiltak. Robin har en bakgrunn som tidligere toppidrettsutøver innenfor Ishockey og har en lang erfaring med opptrening etter skader og idrettsrelatert trening generelt. Utover dette jobber Robin som fysioterapeut på landslaget i ishockey for U16 og som PT ved siden av fysioterapien på Feel24 og tar også i mot mennesker med ulikt grunnlag som ønsker å trene spesifikt og målrettet mot deres individuelle mål. Tar i mot henvendelser fra privatpersoner og forsikringsselskap, og kan tilby timer med kort ventetid.

Feel24 feature 1

Ståle Næss Risto

Jeg tok utdanning som fysioterapeut i Tromsø 1999-2002, og har siden jobbet både med rehabilitering, i kommunehelsetjenesten og hatt egen klinikk siden 2014. Som fysioterapeut jobber jeg med å forebygge og behandle skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet, opptrening etter skader eller operasjoner mm for alle aldersgrupper. Behandlingen er basert på undersøkelse og vurdering av ditt problem og hva du selv ønsker hjelp til. Det er viktig for meg at du føler seg trygge og ivaretatt, og at behandling tar utgangspunkt i god kunnskap basert på både forskning og erfaring. Jeg har driftsavtale med Helfo slik at det bare betales egenandel, samt at det kommer under frikortordningen. Kontakt meg pr tlf eller sms

Feel24 feature 1

William Kristiansen

Helseveileder

William er fysioterapeut med lang erfaring innenfor trening, livsstilsendring og ulike behandlinger. Han er også utdannet som personlig trener, kostholdsveileder og online coach, og tar videreutdanning som helseveileder, samt idrett- og muskelterapeut. Han har jobbet med mennesker i alle aldre, med ulike mål og forutsetninger. Han har stor lidenskap og et stort fokus på mestringsfølelse, treningsglede og langvarige resultatet. Med William på ditt lag vil du ha en fagperson som sørger for at du når dine mål gjennom et tett samarbeid og en individuelt tilpasset plan. Ønsker du å få bedre helse, komme deg i form, bygge muskler, gå ned i vekt, eller behandle/forebygge skader? Da er William treneren for deg! Ta kontakt for en helt uforpliktende samtale, enten i skjema under eller via https://kristiansenfysioterapi.no/"

Kiropraktor

Vi har spesialister i kroppens bevegelsesapparat til å få ledd, muskler og skjelettsystemet til å fungere optimalt. Våre kiropraktorer identifiserer og behandler problemer med muskel- og skjelettsystemet.

Om du trenger råd og veiledning om kropp- og helse er du i de tryggeste hender hos oss.

Velg sted
Feel24 feature 1

Paul Amundsen

Kiropraktor er offentlig autorisert helsepersonell, med en 5-årig mastergrad fra universitet med ett års påfølgende turnustjeneste. Kiropraktorer er utdannet til å undersøke og behandle alle former for muskel- og skjelettlidelser, med en spesiell kompetanse på tilstander i rygg og nakke. Kiropraktorer kan også henvise til legespesialist, røntgen/MR , fysioterapeut og sykemelde inntil 12 uker. Paul har mer enn 20 års erfaring som kiropraktor, og har i senere år drevet egen praksis på Feel24 Bardufoss. Han har tidligere jobbet for og med Tromsø ILs eliteserielag i fotball. For timebestilling ta kontakt pr sms

Fotterapeut

Ønsker du å forebygge fotplager, eller har du problemer med føttene? Vi fjerner liktorner og fotvorter og behandler soppinfeksjoner i hud og negl. Våre fotterapeuter er eksperter på føttenes anatomi og kan avdekke feilstillinger og behandle smerter i muskler og skjelett.

Velg sted
Feel24 feature 1

Lise H. Nytrøen

Arbeidssted: Feel24 Bardufoss Nerveien 23 9325 Bardufoss

Mental trener

Psykologiske faktorer påvirker vår prestasjon, og måten vi tenker på har direkte påvirkning på våre handlinger og hvordan vi har det. Med en mentaltrener får du en bedre forståelse for hva som påvirker oss psykisk, og du lærer en rekke praktiske metoder for å jobbe med mental trening i praksis.

Feel24 feature 1

Emil Helsingeng

Som en tidligere nordnorsk mester innen friidrett og med erfaring på pallen i Norge, forstår jeg viktigheten av å jobbe hardt for å oppnå ønskede mål. Som din personlige mental trener vil jeg være der for deg gjennom hele reisen om du er en utøver eller en helt ordinær person. Vi vil starte med å kartlegge dine nåværende styrker og områder som kan forbedres. Deretter vil vi utvikle en skreddersydd plan som inkluderer mentale øvelser, teknikker og strategier for å hjelpe deg med å oppnå suksess. Vi vil fokusere på å bygge disiplin, respekt og stolthet i deg selv og din idrettsprestasjon/hverdag. Gjennom regelmessige samtaler og veiledning vil jeg være din støttespiller og motivator. Vi vil takle utfordringer, håndtere stress og press, og finne måter å opprettholde fokus og motivasjon på. Jeg vil også lære deg hvordan du kan visualisere suksess og bruke positive affirmasjoner for å styrke din mentale tilstand. Sammen skal vi jobbe hardt for å oppnå dine mål og skape en sterk og positiv mental tilnærming til din situasjon. Jeg er virkelig spent på å være en del av din reise og hjelpe deg med å nå nye høyder. La oss komme i gang!