Feelgood Leknes

  • Lange åpningstider
  • Voksent miljø
  • Tren hele kroppen på 40 minutter
  • Ingen er for svak eller for gammel
  • Passer både kvinner og menn
  • Her trener man for å ha det bra

Informasjon

Velkommen til Feelgood Leknes. Her er alle velkommen til å ta del av vårt helhet­lige trenings­tilbud og det er alltid gratis å prøve. Så kom som du er, gjerne i dine vanlige klær og se hvordan vi gjør for at du skal finne godfø­lelsen!

Feelgood er et folke­helse­kon­sept som er startet med hjertet og er til for at mennesker skal kunne ha det bra!

Våre moto­ri­serte treningsmaskiner har endelig gjort fysisk akti­vitet til noe alle mestrer. De tilrette­legger alt slik at man ikke behøver være redd for å gjøre noe feil eller å bli over­belastet.

Her er det ikke noe kropps- eller presta­sjons­press og man trener i et voksent miljø der man vil kjenne mest­rings­fø­lelsen fra første stund.

Vårt mål er å gi alle et fysisk funda­ment slik at kroppen har det bra. Dermed får man mest mulig ut av livet og det er slik vi skaper godfø­lelsen!

Les mer her:

https://www.feelgoodsenter.no/hva-er-feelgood/

Velkommen til oss på Leknes!

Tjenester

Bemanningstider

Mandag - fredag

10:00 12:00

Åpningstider

07:00 - 23:00

E-post

leknes@feelgoodsenter.no

Besøksadresse

Lufthavnveien 3 8370 Leknes

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 Nordland AS, Organisasjonsnummer: 923 394 400 (ikke telefonnummer)

Annen post

Feel24 Nordland AS Indre Steinfjordvei 18, 8360 Bøstad

Her finner du oss

Treningsveiledere

Ta kontakt med en av våre veiledere for å komme i gang!

Feel24 feature 1

Elise Dahl-Hansen

Kontakt Elise for å komme i gang!

Feel24 feature 1

Linda Abrahamsen

Kontakt Linda for å komme i gang!

Feel24 feature 1

Magne Johansen

Senterdriver siden 1992 Har vært Instruktør siden 1992 , har alltid likt å være i fysisk aktivitet i forskjellige idretter. Utdannet som PT I 2006.Startet opp Feelgood Mars 2022

Feel24 feature 1

Mattis Lahn

Helseveileder

Mattis ble utdannet PT i 2013 og fysioterapeut i januar 2017. Han har jobbet som fysioterapeut på sykehus og i privat praksis med og uten driftstilskudd. Dette har gitt en bred erfaring innenfor forskjellige kasuistikker. Han har drevet med idrett hele livet, noe som var veien inn i trening- og helseverden. Prestasjonsfremmende- og skadeforebyggende trening, samt opptrening etter idrettsskader er områder han brenner for. For Mattis har det alltid vært viktig med kvalitet i behandlingen. Derfor jobber han hardt for å holde seg faglig oppdatert, og er jevnlig på kurs. I 2023 fikk han den forbundsinterne tittelen Idrettsfysioterapeut. Han er en del av Idrettens Helsesenter sitt kvalitetssikrede behandlernettverk, er tilknyttet NextGen-gruppa på Olympiatoppen og jobber med yngre landslag i håndball. Helheten er viktig, enten det kommer til behandling av skader og/eller smerter, men også i trening. Han er opptatt av et samarbeid med pasient for å legge en individuelt tilpasset plan, noe som sikrer et best mulig resultat. I tillegg har han tett samarbeid med andre helseaktører, deriblant leger, kiropraktorer og ernæringsfysiologer, for å sikre riktig og god behandling. I tillegg til å jobbe som fysioterapeut og PT, er Mattis Skadefri-ambassadør. I denne forbindelse holder han gratis foredrag for idrettslag og -foreninger om skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening. Mattis hjelper deg mer enn gjerne med å komme i gang med aktivitet, eller tilbake til ønsket aktivitetsnivå. Han har avtale med alle store forsikringsselskap og Idrettens Helsesenter. For å bestille time: www.mattislahnfysio.bestille.no

Feel24 feature 1

Pia Park­vold

Kontakt Pia for å komme i gang!

Feel24 feature 1

Siv Arntzen

Kontakt Siv for å komme i gang!