Mattis Lahn

Mattis Lahn

Helseveileder

Mattis ble utdannet PT i 2013 og fysioterapeut i januar 2017. Han har jobbet som fysioterapeut på sykehus og i privat praksis med og uten driftstilskudd. Dette har gitt en bred erfaring innenfor forskjellige kasuistikker.

Han har drevet med idrett hele livet, noe som var veien inn i trening- og helseverden. Prestasjonsfremmende- og skadeforebyggende trening, samt opptrening etter idrettsskader er områder han brenner for.

For Mattis har det alltid vært viktig med kvalitet i behandlingen. Derfor jobber han hardt for å holde seg faglig oppdatert, og er jevnlig på kurs. I 2023 fikk han den forbundsinterne tittelen Idrettsfysioterapeut. Han er en del av Idrettens Helsesenter sitt kvalitetssikrede behandlernettverk, er tilknyttet NextGen-gruppa på Olympiatoppen og jobber med yngre landslag i håndball.

Helheten er viktig, enten det kommer til behandling av skader og/eller smerter, men også i trening. Han er opptatt av et samarbeid med pasient for å legge en individuelt tilpasset plan, noe som sikrer et best mulig resultat. I tillegg har han tett samarbeid med andre helseaktører, deriblant leger, kiropraktorer og ernæringsfysiologer, for å sikre riktig og god behandling.

I tillegg til å jobbe som fysioterapeut og PT, er Mattis Skadefri-ambassadør. I denne forbindelse holder han gratis foredrag for idrettslag og -foreninger om skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening.

Mattis hjelper deg mer enn gjerne med å komme i gang med aktivitet, eller tilbake til ønsket aktivitetsnivå.

Han har avtale med alle store forsikringsselskap og Idrettens Helsesenter.

For å bestille time: www.mattislahnfysio.bestille.no

Kompetanseområder

  • Prestasjonsfremmende- og skadeforebyggende trening
  • Opptrening etter idrettsskader
  • Trening for bedre helse

Bakgrunn/Utdanning

  • Autorisert Fysioterapeut
  • Personlig trener
  • Idrettsfysioterapeut
  • Videreutdanning som digital helseveileder (pågår)

Her finner du Mattis