Emil Helsingeng

Emil Helsingeng

Som en tidligere nordnorsk mester innen friidrett og med erfaring på pallen i Norge, forstår jeg viktigheten av å jobbe hardt for å oppnå ønskede mål. Som din personlige mental trener vil jeg være der for deg gjennom hele reisen om du er en utøver eller en helt ordinær person.

Vi vil starte med å kartlegge dine nåværende styrker og områder som kan forbedres. Deretter vil vi utvikle en skreddersydd plan som inkluderer mentale øvelser, teknikker og strategier for å hjelpe deg med å oppnå suksess. Vi vil fokusere på å bygge disiplin, respekt og stolthet i deg selv og din idrettsprestasjon/hverdag.

Gjennom regelmessige samtaler og veiledning vil jeg være din støttespiller og motivator. Vi vil takle utfordringer, håndtere stress og press, og finne måter å opprettholde fokus og motivasjon på. Jeg vil også lære deg hvordan du kan visualisere suksess og bruke positive affirmasjoner for å styrke din mentale tilstand.

Sammen skal vi jobbe hardt for å oppnå dine mål og skape en sterk og positiv mental tilnærming til din situasjon. Jeg er virkelig spent på å være en del av din reise og hjelpe deg med å nå nye høyder.

La oss komme i gang!

Bakgrunn/Utdanning

  • Mental trener, Active Education
  • Tidligere nordnorsk mester i friidrett

Her finner du Emil