Feel24 Harstad Sentrum

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid
  • Gruppetimer

Informasjon

NYHET! Splitter nytt treningssenter i Harstad Sentrum! 1500 kvm, Gruppetimer, PT avdeling, Funksjonell sone, Golf simulator!

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap*. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har garderober med dusj og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte, resepsjon og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

*Gjelder ikke Feel24 Grottebadet og Feel24 Nordlysbadet

Tjenester

Bemanningstider

Uke 18 - 32

Ingen fast bemanning

Mandag

14:00 20:00

Tirsdag

08:00 14:00

Onsdag

14:00 20:00

Torsdag

08:00 14:00

Fredag

08:00 14:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

Åpningstider

Døgnåpent

E-post

harstad@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Hans Egedes gate 6, 9405 Harstad Hvedingkvartalet

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918 478 361

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Ole Myrvang

Jeg har god erfaring med trening, både i sammenheng med skade og rehabilitering. Dette har vært verdier som har stått i fokus hele mitt voksne liv. Vi alle har ulike mål og forutsetninger når det kommer til trening. Det er derfor viktig for meg å skreddersy et treningsprogram sammen med deg som kunde. Dette slik at du kan oppnå egne mål ut fra dine tilpasninger og behov. For deg som kunde kan jeg være en god motivator og treningspartner, samtidig som jeg ønsker å bidra til å gi deg en bedre hverdag og livskvalitet gjennom trening. Gleder meg til å jobbe med deg!

Feel24 feature 1

Petter Lind

Helseveileder

Jeg vil at du skal synes at trening er gøy! Jeg vil sørge for at du får motivasjon, mestring, fremgang og mer overskudd i hverdagen. Jeg lager planer tilpasset deg og dine behov og vil være opptatt av at du skal få kunnskap på reisen. Vi skal skape den beste livsstilen sammen. Enten målet er å bli sterkere, opp/ned i vekt, mer muskler, eller det å være i aktivitet – jeg hjelper deg!

Feel24 feature 1

Stian Rolstad

Målet mitt som personlig trener er å hjelpe deg fra der du er nå, til dit du vil. Sammen kan vi sette realistiske og gode mål og du vil få en plan for å komme deg dit. For meg er det viktig at det man gjør både skal være kjekt og gi resultater, for det som er kjekt gjør man om og om igjen. Sammen finner vi løsninger og muligheter for at du skal nå dine mål. Jeg er voksen og har lang erfaring som personlig trener. Min kompetanse og erfaring vil jeg bruke best mulig slik at du som kunde føler deg trygg, ivaretatt og sikre at dine mål blir nådd.

Feel24 feature 1

Vilde Vang

Vilde ønsker å hjelpe deg til å tilpasse trening og kosthold etter det livet du lever, og ikke omvendt. Fokuset hennes er på hele deg - kosthold, trening og den mentale biten. Hun er engasjert, positiv og genuint opptatt av at du skal føle deg sett og forstått. Uansett hva målet ditt er, er Vilde her for å hjelpe deg, motivere deg og gi deg de verktøyene du trenger for å komme dit du ønsker. Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Mental Trener

Psykologiske faktorer påvirker vår prestasjon, og måten vi tenker på har direkte påvirkning på våre handlinger og hvordan vi har det. Med en mentaltrener får du en bedre forståelse for hva som påvirker oss psykisk, og du lærer en rekke praktiske metoder for å jobbe med mental trening i praksis.

Feel24 feature 1

Emil Helsingeng

Som en tidligere nordnorsk mester innen friidrett og med erfaring på pallen i Norge, forstår jeg viktigheten av å jobbe hardt for å oppnå ønskede mål. Som din personlige mental trener vil jeg være der for deg gjennom hele reisen om du er en utøver eller en helt ordinær person. Vi vil starte med å kartlegge dine nåværende styrker og områder som kan forbedres. Deretter vil vi utvikle en skreddersydd plan som inkluderer mentale øvelser, teknikker og strategier for å hjelpe deg med å oppnå suksess. Vi vil fokusere på å bygge disiplin, respekt og stolthet i deg selv og din idrettsprestasjon/hverdag. Gjennom regelmessige samtaler og veiledning vil jeg være din støttespiller og motivator. Vi vil takle utfordringer, håndtere stress og press, og finne måter å opprettholde fokus og motivasjon på. Jeg vil også lære deg hvordan du kan visualisere suksess og bruke positive affirmasjoner for å styrke din mentale tilstand. Sammen skal vi jobbe hardt for å oppnå dine mål og skape en sterk og positiv mental tilnærming til din situasjon. Jeg er virkelig spent på å være en del av din reise og hjelpe deg med å nå nye høyder. La oss komme i gang!

Fysioterapeauter

Feel24 feature 1

Grethe Olsen Løtveit

Tilgjengelig fra 10.august

Fysioterapeut med kommunal driftsavtale og over 30 års erfaring. Jeg utøver fysioterapi til personer med akutte og langvarige plager i muskler og skjelett, har funksjonstap eller kroniske sykdommer, trenger opptrening etter skader og operasjoner, og jeg har kompetanse på kvinnehelse. Jeg arbeider for å forebygge, rehabilitere, og for å fremme god helse. Som fysioterapeut samarbeider jeg også ofte med annet helsepersonell. Jeg tar imot enkeltpersoner i alle aldre, og jeg ønsker å hjelpe de som henvender seg til meg til en bedre hverdag. Jeg holder til på Feel24 Harstad sentrum. Kontakt meg på tlf./sms

Gruppetimer

Vi har et bredt utvalg av gruppetimer for alle nivåer.