Feel24 Tomasjord

  • Døgnåpent
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har garderober med dusj og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte, resepsjon og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Mandag

09:00 12:00

Fredag

12:00 15:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

tomasjord@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Evjenvegen 144 9024 Tomasjord

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918 478 361 (ikke tlfnr)

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Håkon Østrem

Håkon har utdannelse fra Canada innen idrettsvitenskap og har erfaring som styrke- og kondisjonstrener siden 2015. Han har jobbet med et bredt spekter av mennesker innen trening – fra nybegynnere til Olympiske utøvere. Lidenskapen hans ligger innen målrettet trening for idrettsutøvere, samt mosjonister med prestasjon og ytelse i fokus. Til daglig er han i tillegg hovedtrener for BK Tromsø sitt herrelag i eliteserien i volleyball.

Feel24 feature 1

Kristoffer Mikalsen

Helseveileder

Kristoffer er utdannet fysioterapeut ved UiT og PT hos AFPT. Kristoffer har lidenskap for fysisk aktivitet og en sunn livsstil. Med kompetanse på livsstilsendringer, styrketrening og rehabilitering, kan Kristoffer tilby skadeforebyggende og helsefremmende treningsveiledning, opptrening etter skade/operasjon eller etter langvarig sykdom. Kristoffer er opptatt av at klientene skal føle seg sett, oppleve mestring i det de gjør, og at de skal nå sine målsettinger og forventninger. Tilgjengelig som PT på Feel24 Tomasjord/Strandgata, og som fysioterapeut på Feel24 Strandgata.

Feel24 feature 1

Lasse Hustvedt

Helseveileder

Med Lasse som PT vil du oppleve at dine ønsker om endring og utvikling vil bli tatt på alvor. Med Lasse som trener vil du bli utfordret og presentert for spennende og lærerik trening. Han setter høye, men realistiske mål i lag med deg. På fritiden driver Lasse med stisykling, skikjøring og løping. Han er opptatt av at folk i alle aldre tar i bruk og utvikler sine fysiske ressurser. Variert fysisk aktivitet gir store helsegevinster gjennom hele livsløpet. Lasse har med sin idrettsfaglige utdanning både kunnskap og erfaring med hvordan du kan utvikle din fysiske kapasitet. Kanskje er målet ditt å bli sterkere? Få en bedre løpstid på mila? Eller å gå litt ned i vekt? Lasse vil motivere og coache deg slik at du når nettopp dine mål!

Feel24 feature 1

Stina Olufsen

I permisjon
Helseveileder

Jeg har jobbet som sertifisert fulltids PT siden 2013, og har hjulpet mange kvinner og menn, ungdommer og pensjonister til en sunnere og mer energisk hverdag. Jeg er i bunn også utdannet omsorgsarbeider fra Helsevesenet i tillegg til spesialpedagog, og jeg er opptatt av å se hvert enkelt menneske som unike. Det finnes ingen «mal» som passer for alle, derfor er det viktig med individuelloppfølging slik at du får komme i gang med gode vaner og opprettholde dem over tid. Jeg ønsker at gjennom vårt samarbeid at du får selvbevissthet rundt helsen din slik at du blir godt rustet til å fortsette reisen på egenhånd når du er klar for det. Som småbarnsmamma til 3 små under skolealder vet jeg personlig hvor fort det er å havne i hamsterhjulet, og brenner for å hjelpe kunder til å endre tankegangen og at litt er Alltid bedre enn ingenting, det å etablere gode vaner her og nå som kan følge deg hele livet. Noe av det som gleder meg mest er å se andres mestringsglede, og jeg ønsker gjøre den tilgjengelig for alle. Så jeg hjelper deg gledelig 1-1 med PT timer eller online, og der jeg skreddersyr treningen til akkurat deg og er også behjelpelig med kosthold da jeg er utdannet kostholdsveileder. Som lærer i bakgrunn er jeg opptatt av å tilrettelegge på en pedagogisk og fin måte slik at du lærer på enklest mulig måte. Jeg vil veilede, motivere og coache deg hele veien! Sammen skal vi nå målene dine og jeg kan garantere treningsglede og motivasjon til og trening. Er du klar? Jeg er klar og venter på deg!