Feel24 Sørreisa

  • Døgnåpent
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har omkledningsrom og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte, resepsjon og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Mandag

14:30 16:30

Onsdag

13:00 15:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

sorreisa@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Nordsiveien 1, 9310 Sørreisa

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918478361

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Barbro Johansen

Barbro har over 10 års erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening, og hun har praktisert akuttmedisin siden 2007. Yrkeshverdagen i ambulansetjenesten stiller krav til at hun holder seg sterk og skadefri, noe som reflekterer hennes personlige treningsmål. Hun ønsker at treningen skal bidra til økt livskvalitet, og har god forståelse for kundenes ulike mål og forutsetninger. Enten du er nybegynner eller godt etablert innen målrettet trening, så vil Barbro finne det svært givende å jobbe med deg. «Exercise is medicine»

Feel24 feature 1

Håkon Østrem

Håkon har utdannelse fra Canada innen idrettsvitenskap og har erfaring som styrke- og kondisjonstrener siden 2015. Han har jobbet med et bredt spekter av mennesker innen trening – fra nybegynnere til Olympiske utøvere. Lidenskapen hans ligger innen målrettet trening for idrettsutøvere, samt mosjonister med prestasjon og ytelse i fokus. Til daglig er han i tillegg hovedtrener for BK Tromsø sitt herrelag i eliteserien i volleyball.