Feel24 Skjervøy

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Gruppetimer
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har garderober med dusj og skap for oppbevaring.

Resepsjon og hyggelige ansatte som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Mandag

15:00 17:00

Fredag

12:00 14:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

skjervoy@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Strandvegen 88A, 9180 Skjervøy

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918478361 (ikke tlfnr)

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Digital PT

Vi tilbyr digital oppfølging av Personlig trener hos oss. Med digital oppfølging får du skreddersydd treningsopplegg, kostholdsveiledning og tilgang på din fagperson i egen app. Din veileder vil følge deg opp jevnlig gjennom videosamtaler og chat. Ta kontakt med ønsket veileder for en uforpliktende prat, slik at dere sammen kan finne ut hva som passer for deg!

Feel24 feature 1

Astrid Eilertsen Sørensen

Helseveileder

Hei! Jeg er utdannet økonom, personlig trener og kostholdsveileder og har gjennom de siste 6 årene hjulpet 100vis av mennesker i bedre form og til en bedre helhetlig helse. Jeg startet min karriere i treningssenterbransjen i 2018 ved Feel24 i Narvik som senterleder og PT, og arbeider i deg som PT-leder i Feel24-kjeden. Jeg veileder kunder og bedrifter gjennom digital oppfølging. Hos meg får du ikke en treningsplan og en kostholdsplan du må følge til punkt og prikke, du får en fagperson som tilpasser aktivitet og kosthold inn i ditt liv, og en motivator som ansvarliggjører deg gjennom jevnlig oppfølging over app og videosamtaler. Jeg er med deg gjennom hele prosessen og tilpasser opplegget til livet som skjer! Sammen får vi deg mot dine helsemål! Kontakt meg i skjemaet under eller les mer på https://ptastrid.no/ for å avtale en helt uforpliktende samtale! Gjør din beste investering, invester i deg selv!

Feel24 feature 1

Martine Mortensen

Helseveileder

Martine er en erfaren og dyktig helseveileder som har jobbet i bransjen siden 2015. Hun er positiv, profesjonell og imøtekommende og jobber for at du skal bli en bedre versjon av deg selv. Vi har alle ulike utgangspunkt, både i alder, forutsetninger og mål. Uansett hvor du er i løypa, vil Martine hjelpe og tilrettelegge et opplegg tilpasset deg. Det viktigste er at du føler deg godt ivaretatt og at du opplever mestring og glede gjennom samarbeidet. Martine tilbyr både fysiske PT-timer, digital helseveiledning via appen Abel og hybridløsninger. Ta kontakt på mail for å finne ut om et samarbeid med Martine kan være det riktige for deg. Den viktigste investeringen du gjør er i deg selv og egen helse.

Gruppetimer

Vi har et bredt utvalg av gruppetimer for alle nivåer.

Kondisjon/HIIT

Puls & styrke
Aerobic

Kombo

Slynge