Feel24 Finnsnes

  • Døgnåpent
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Tilgang på buldrehall
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. I medlemskapet har du også tilgang til vår buldrehall. Senteret har omkledningsrom, dusj og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte, resepsjon og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Mandag

17:00 20:00

Tirsdag

11:00 14:00

Onsdag

16:00 19:00

Torsdag

11:00 14:00

Fredag

11:00 14:00

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

E-post

finnsnes@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Smørhusbakken 1, 9300 Finnsnes

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918478361

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Håkon Østrem

Håkon har utdannelse fra Canada innen idrettsvitenskap og har erfaring som styrke- og kondisjonstrener siden 2015. Han har jobbet med et bredt spekter av mennesker innen trening – fra nybegynnere til Olympiske utøvere. Lidenskapen hans ligger innen målrettet trening for idrettsutøvere, samt mosjonister med prestasjon og ytelse i fokus. Til daglig er han i tillegg hovedtrener for BK Tromsø sitt herrelag i eliteserien i volleyball.

Feel24 feature 1

Martine Mortensen

Helseveileder

Martine er en erfaren og dyktig helseveileder som har jobbet i bransjen siden 2015. Hun er positiv, profesjonell og imøtekommende og jobber for at du skal bli en bedre versjon av deg selv. Vi har alle ulike utgangspunkt, både i alder, forutsetninger og mål. Uansett hvor du er i løypa, vil Martine hjelpe og tilrettelegge et opplegg tilpasset deg. Det viktigste er at du føler deg godt ivaretatt og at du opplever mestring og glede gjennom samarbeidet. Martine tilbyr både fysiske PT-timer, digital helseveiledning via appen Abel og hybridløsninger. Ta kontakt på mail for å finne ut om et samarbeid med Martine kan være det riktige for deg. Den viktigste investeringen du gjør er i deg selv og egen helse.