Feel24 Alta Parksenteret

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har omkledningsrom, dusj og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte, resepsjon og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Mandag

17:00 20:00

Onsdag

09:00 12:00

Fredag

12:00 15:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

alta@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Sentrumsparken 4, 9510 Alta

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918478361

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trener

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Mathilde Schrøder

Hei! Jeg har alltid vært veldig aktiv, som yngre svømte og løp jeg masse. De senere år har styrketrening og crossfit vært min treningsform, samt komme meg ut på tur i fjellet sommer som vinter! Mitt syn på trening er det skal være tilgjengelig og mulig for alle uansett hvor og når man starter! Har jobbet med trening for blinde og synshemmede i Norsk Blideforbund og kan tegnspråk da min søster er døv. I min bachelor skrev jeg om livsstilsendring, så om du mangler hjelp til at finne den treningsform der passer deg hjelper jeg deg gjerne. Om det er med eller uten vekter eller ønsker den tilpasset i form av tid og sted. Ta gjerne kontakt om du ønsker en samtale eller en time med meg!