Robin gikk ned 80KG!

Min reise begynte i 2019 da jeg på mitt tyngste veide 186 kg. På dette tidspunktet møtte jeg flere og flere utfordringer grunnet min vekt. Blikk, fordommer og stigmatisering var bare en liten, men vond del av det.

Dette gav meg følelsen av å måtte «gjemme» seg i alt for store klær og alltid se seg over skuldrene. Jeg hadde en jobb som var hektisk, som førte til enkle løsninger på matfronten. Valget falt på mat som ofte inneholdt større mengder fett og kalorier. Vekten ble også deretter.

På et tidspunkt hadde jeg så store smerter i et kne som gjorde at jeg var nødt til å endre måten jeg levde på. Jeg startet i det små med å gå turer i skog og mark, deretter videre på treningssenter. På et treningssenter kan man også møte disse såkalte blikkene, noe jeg selv erfarte.

Dette ga meg en følelse av å ikke være god nok til å trene der. Heldigvis ga dette meg mot og styrke til å fortsette. Jeg skulle motbevise alle disse fordommene, om at man måtte se ut på en viss måte, eller veie så og så mye for å kunne passe inn på et treningssenter.

Det handler ikke om hvordan du ser ut eller hva du har i bagasjen. Vi har alle like stor rett til å trene på et treningssenter. Vi er alle der for å oppnå et likt mål og det burde være godt nok.

Robin gikk ned 80KG med hjelp av PT

På Feel24 fikk jeg hjelp av Personlig trener Stian Erik Rollstad til å komme i gang med styrketrening og kosthold. Dette gjorde at jeg i tillegg til å gå ned i vekt, økte muskelmassen og fikk en mye bedre helse. Vi møttes ca. 1 time i uka og jeg hadde et skreddersydd treningsprogram jeg kjørte de andre dagene på egen hånd.

Det føltes fint å ha noen som pushet meg, heiet på meg og ikke minst hadde troen på meg. Treningsprogrammet og kostholdsveiledningen ble justert med tiden og tilpasset akkurat meg. Kroppen ble sterkere og sterkere og jeg endte i 2022 med en vekt på 104 kg.

Jeg har aldri angret et sekund på valget om å bruke Personlig trener og jeg trener fortsatt med PT Stian den dag i dag. En ting jeg har lært meg og sitter igjen med, er at om jeg har troen på meg selv så klarer jeg alt om jeg vil!
___________________________________________________________
Les mer og book time med PT Stian her:

Stian Rolstad

Stian Rolstad

Målet mitt som personlig trener er å hjelpe deg fra der du er nå, til dit du vil.
Sammen kan vi sette realistiske og gode mål og du vil få en plan for å komme deg dit.

For meg er det viktig at det man gjør både skal være kjekt og gi resultater, for det som er kjekt gjør man om og om igjen.
Sammen finner vi løsninger og muligheter for at du skal nå dine mål.

Jeg er voksen og har lang erfaring som personlig trener. Min kompetanse og erfaring vil jeg bruke best mulig slik at du som kunde føler deg trygg, ivaretatt og sikre at dine mål blir nådd.

Kompetanseområder

  • Livsstilsendring
  • Muskelvekst
  • Baseløft
  • Vektreduksjon
  • Kne, skulder og rygg problematikk

Bakgrunn/Utdanning

  • Sertifisert personlig trener, AFPT
  • Kostholdsveileder
  • Mentaltrener
  • Rehab trener

Her finner du Stian

Kom i gang med personlig trener

Vi har mange dyktige personlige trenere som hjelper deg med treningen.