Feel24 Vestbyen

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har omkledningsrom, dusj og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Onsdag

12:00 15:00

Fredag

12:00 15:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

vestbyen@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

General Fleischers gate 11, 8003 Bodø

Faktura sendes

Feel24 Nordland As - org nr. 922 222 622 Faktura per EHF

Annen post

Øvrig post sendes til Feel24 Nordland AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Adrian Straith

Helseveileder

Adrian jobber som Personlig Trener og gruppeinstruktør på samtlige Feel24-sentre i Bodø. Han har snart 15 års erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening. Med en bachelorgrad i trening, samt sertifisering fra Antidoping Norge, Rådgivning for spiseforstyrrelser, og pågående utdanning som Digital Helseveileder, stiller Adrian sterkt for å hjelpe deg mot en sunnere og bedre livsstil. Dette, i tillegg til at han selv tidligere har drevet med ulike idretter, slik som: fitness, styrkeløft, kampsport og ulike typer løpskonkurranser. For tiden spesialiserer Adrian seg innen styrke- og utholdenhetstrening, rehabilitering av mindre skader, måloppnåelse og vektkontroll, hvor han allerede har hjulpet mange mennesker nå målene sine. Adrians filosofi rundt sunne og varige livsstilsendringer fokuserer på integrering av gode rutiner og smarte valg i hverdagen. Så enten du ønsker å gå ned i vekt, bygge muskler, få bedre kondis, sliter med en skade, så vil nok Adrian kunne hjelpe deg på vei mot dine mål. Ta gjerne kontakt for en helt uforpliktende samtale!

Feel24 feature 1

Henning Karlsen

Henning har fysioterapiutdanning ved UiT, videreutdanning i idrett og faglig kompetanse innen coaching og idrettspsykologi. I tillegg til å være personlig trener, arbeider han klinisk som fysioterapeut på Eureka kiropraktikk i sentrum. Han er lidenskapelig opptatt av fysisk aktivitet og en sunn livsstil. Med faglig kompetanse på livsstilsendringer, styrketrening og rehabilitering kan han tilby helsefremmende, skadeforebyggende og prestasjonsrettet treningsveiledning. Som fysioterapeut har han også bred erfaring med oppfølging av pasienter med generelle helseutfordringer, opptrening etter skade/operasjon eller ved langvarige smerter. Henning har fokus på at klientene skal føle seg sett, oppleve mestring i det de gjør, og at de skal nå sine mål. Uansett om du aldri har vært på et treningssenter, har lang erfaring med trening eller er et sted i midten. Ta kontakt for en gratis førstegangskonsultasjon og en uforpliktende prat!