Feel24 The box

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Feel24 The Box ligger sentralt til og tilbyr alt du trenger til treningsøkten. Senteret har garderober med dusj (nede ved sykkelhotell) og garderobeskap inne på senteret for oppbevaring av eiendeler under treningsøkten. Skapene låses med medbrakt hengelås.

Ved behov for hjelp kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Ulike innganger til senteret:

  • Ved sykkelhotell
  • Fra Kiwi og opp samme trapp som sykkelhotell
  • Fra platå på baksiden av bygget

Velkommen til Feel24 The Box!

Tjenester

Bemanninstider

Senteret er ubemannet og har daglig tilsyn.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

thebox@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Stakkevollvegen 11, 9010 Tromsø

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918478361 (ikke tlfnr)

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS PO Box 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Ivar Tverå

Personlig har jeg et veldig allsidig forhold til trening. Jeg har tidligere konkurrert mye innenfor langrenn og løping, men har de siste årene gått mer i retning av styrketrening og crossfit, samt deltatt i triathlon og sykkelritt. Jeg studerer nå fysioterapi og har fullført en bachelor i idrettsvitenskap der jeg har fått god kunnskap om helse, trening og prestasjon. Om målet ditt er å forbedre helsen, prestere i idrett, bygge muskler eller bli trygg på senteret kan jeg hjelpe deg i prosessen. Jeg ønsker at du som kunde skal ha det gøy på trening, tilegne deg egen kunnskap og få føle på mestring ved å nå målene du har satt deg. Når du har nådd ditt mål så har jeg nådd mitt!

Feel24 feature 1

Jesper Abelsen Andreasen

Jesper har gjennom hele livet drevet med trening og har over 10 års erfaring med konkurranseidretter som langrenn, sykling og løping. Jesper har bakgrunn fra idrettsvitenskap ved Nord universitet og har begynt på fysioterapistudiet ved UiT. Han er genuint interessert i mennesker og elsker mennesker som ønsker å gjøre endringer i livet sitt og gir gass. Enten målet ditt er å sykle Birken, løpe fortere, føle deg trygg på treningssenter eller ha mer energi til familie og venner kan jeg hjelpe deg! Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende treningssamtale!