Feel24 Svolvær

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Gruppetimer
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret tilbyr sal-og gruppetimer. Senteret har store garderober med badstue, dusj og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte, resepsjon og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Mandag, onsdag og fredag

09.00 - 12.00

Tirsdag og Torsdag

16:00 19:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

svolver@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Sivert Nilsens gate 35, 8300 Svolvær

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918 478 361

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlige trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Amalie Farstad

Amalie har jobbet som personlig trener og kostholdsveileder siden mai 2022, og har erfaring med kunder i alle aldre og med flere ulike forutsetninger. Trening har alltid vært en stor interesse for Amalie og hennes fokus er å se hele personen og sammenhengen mellom det fysiske og psykiske, og det å møte mennesker på deres nivå. Fysisk aktivitet er for alle, man må bare finne ut hvilken type aktivitet man liker og som passer for hver enkelt. Sammen med Amalie vil hun hjelpe deg med å finne den beste treningsformen for deg! Som personlig trener fokuserer hun på generell styrke, kondisjon, forbedring av holdning, og styrking av støttemuskulatur. Amalie vet at alle kunder har forskjellige utgangspunkt, og forsøker derfor å møte hver enkelt kunde på best mulig måte og hjelpe dem på veien mot sine mål. Det er viktig for henne at kunden opplever treningen som positiv og at den bidrar til mer energi og overskudd i hverdagen. Sammen kan vi finne treningsformen som passer best for deg og dine mål!

Feel24 feature 1

Elisabeth Petrini

Helseveileder

Elisabeth er utdannet innenfor trening og helse, massasjeterapeut med spesialisering rehabilitering og trening. Hennes interesse for trening startet tidlig og hun har en varierende aktiv bakgrunn, men det store fra tidlig alder var turning og dans. Hun er opptatt av å se mennesket i et helhetlig perspektiv der fysiske og psykiske aspekter henger sammen. Her har hun plukket forskjellige utdanninger innenfor trening, helse og kost. Elisabeth har også jobbet som lærer på en svensk/norsk massasjeterapiskole i noen år, der hennes fag var, anatomi, kosthold, fysiologi , massasje og treningslære med fokus på rehabiliteringstrening. Dette har hun jobbet mye med for å få til en kul vri på opptrening etter skade. Som personlig trener fokuserer Elisabeth på en sterk kjernefysikk og god balanse som et viktig utgangspunkt for alle sine kunder, vi trener opp kroppen innenfra og ut. Funksjonell trening der du som kunde får sterke kroppen og får en bedre og mere glad å frisk hverdag. Hun vet at hver kunde er unik og forsøker alltid å møte sine kunder på deres nivå. Elisabeth kan hjelpe deg med å utvikle bevegelighet, balanse, kondisjon og styrke, samt finne glede og balanse i bevegelsen i hverdagen din. Hun ble mamma i 2013, 2016 og 2020 og har selv erfaring med trening under og etter graviditet. Målet er alltid at treningen skal gi resultater og en følelse av bedre helse og et smil i livet. Ser fram til å få deg som kunde!

Behandlere

Vi ønsker å hjelpe deg til en aktiv og smertefri hverdag. Hos oss vil du få hjelp og oppfølging basert på en grundig utredning. Våre behandlere, trenere og terapeuter samarbeider tett for å gi deg et best mulig tilbud.

Under ser du hvilke behandlere vi tilbyr ved Feel24 Svolvær.

Feel24 feature 1

Bjørn Kirkhaug

Bjørn har jobbet som fysioterapeut siden 2000. I tillegg har han utdanning innenfor idrett fra høgskole, samt trenerutdanning innenfor flere idretter. Han har videreutdanning innenfor; idrettsmedisin, fotplager/innleggsåler og muskel/ skjelett ultralyd-undersøkelse. Han tilbyr behandling med treningsterapi, lokal vevsspesifikk behandling, tilpassing av innleggsåler samt sjokkbølgebehandling. Booking på SMS 908 67 006

Feel24 feature 1

Petrini Kroppsterapi

Johan og Elisabeth har jobbet som massører siden 2001 og som massasjeterapeuter siden 2009. Dem har i tillegg jobbet som lærer på Kroppsterapiskolen med fag som fysiologi, anatomi, rehabilitering, sykdomslære, dypgående terapeutisk massasje. De har også begge utdanninger innen trening og rehabilitering. Behandlingen Johan og Elisabeth tilbyr består av massasjeterapi for hele kroppen, avspenning og trening/øvelser. De hjelper deg å etablere vaner som gir deg en mer smertefri og balansert hverdag. Booking på SMS 906 67 300

Feel24 feature 1

Roar Syltbø

Roar har jobbet som fysioterapeut siden 2004 og manuellterapeut siden 2009. I tillegg har han kompetanse innen samtaleterapi og coaching, master i relasjonell ledelse og utdanning innen trening. Roar tilbyr behandling for plager i relasjon til bevegelsesapparatet og smerter. Behandlingen kan bestå i trening, aktivitetstilpasning, manuelle behandlingsformer eller coaching og samtaleterapi. Booking på SMS 917 21 590

Gruppetimer

Vi har et bredt utvalg av gruppetimer for alle nivåer.

Kombo

Tabata
Slynge

Sykkel

Sykkel langkjøring
Sykkel intervall
Sykkel Sprint
Sykkel
God morgen Sykkel

Styrke

MRL
BodyPump

Dans

LatinDanceMix
DanceMix

Kropp & Sinn

Yoga
Pilates
God morgen Yoga

Godt voksen

Godt Voksen Sykkel
Godt Voksen Styrke
Godt Voksen kombo

Kondisjon/HIIT

Crosstraining
Funksjonell Fitness

Spesialtime

Mor & Barn