Feel24 Stokmarknes Søndre

  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid
  • Gruppetimer

Informasjon

Vi holder åpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har garderober med dusj og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte, resepsjon og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Mandag

09:00 12:00

Tirsdag

12:30 15:30

Torsdag

09:00 - 12:00 og 18:00 - 20:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

Åpningstider

05:00 - 00:00

E-post

vesteraalen@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Søndregate 34 8450 Stokmarknes

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 Vesterålen AS, Organisasjonsnummer: 918 536 310

Annen post

Feel24 Vesterålen AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Digital PT

Vi tilbyr digital oppfølging av Personlig trener hos oss. Med digital oppfølging får du skreddersydd treningsopplegg, kostholdsveiledning og tilgang på din fagperson i egen app. Din veileder vil følge deg opp jevnlig gjennom videosamtaler og chat. Ta kontakt med ønsket veileder for en uforpliktende prat, slik at dere sammen kan finne ut hva som passer for deg!

Feel24 feature 1

Renate Reinholtsen

Jeg har trent styrke siden 2017 og utdannet meg til personlig trener i 2021. Trening er noe jeg brenner for og nå ønsker jeg å hjelpe akkurat deg til å finne treningsgleden. Jeg vet selv hvor mye trening og fysisk aktivitet har å si for både den fysiske og psykiske helsen vår. Trening er så mye mer enn bare trening, og har så mange flere fordeler enn bare å gå ned i vekt, få bedre kondisjon eller å bli sterkere. I løpet av høsten 2023 har jeg studert mental trening, som har gitt meg mer kunnskap til å hjelpe deg med å finne ditt potensiale og prestere bedre. Jeg mener at alle kan finne en form for aktivitet de liker. Jeg ønsker å hjelpe deg med å nå dine mål uansett om det er vektnedgang, bygge muskler eller bare vil få alle de andre positive effektene av trening. Varige endringer skapes et steg av gangen!

Gruppetimer

Vi har et bredt utvalg av gruppetimer for alle nivåer.

Kondisjon/HIIT

Bodystep
Step

Kropp & Sinn

Mobilitet & Stretch

Styrke

Styrke
Sterk
Tone

Godt voksen

Godt Voksen Sykkel
Godt Voksen Styrke

Sykkel

Sykkel intervall

Dans

DanceMix