Feel24 Nordkjosbotn

  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang til alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid
  • Gratis parkering

Informasjon

Vi holder åpent fra 06:00 - 23:00, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har garderober med dusj og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte, resepsjon og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Kontakt oss på mail eller facebook for spørsmål.

Tjenester

Åpningstider

06:00 23:00

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

nordkjosbotn@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Torgveien 4, 9040 Nordkjosbotn

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918 478 361 (ikke tlfnr)

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Sara Nordli

Helseveileder

Hei! Jeg heter Sara, og jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker med å få en bedre helse og en lettere hverdag. Etter jeg ble sertifisert PT og kostholdsveileder i 2023, hoppet jeg på videre utdanning mot å bli sertifisert helseveileder. Jeg har allerede på kort tid hjulpet mange kvinner og menn til en lettere og mer energifylt hverdag. Som toppidrettsutøver har jeg en solid bakgrunn innen fysisk aktivitet og helse, og synes det er både gøy og inspirerende å kunne hjelpe andre oppnå samme gleden. Å hjelpe andre gir meg motivasjon, for det gleder meg å se hva små endringer kan gjøre i det store bildet. En liten fun fact om meg er at jeg holder til store deler av året i Danmark, for å følge idrettsdrømmen min. Dermed er jeg ikke tilgjengelig for timer på sentret 24/7, men i perioder av året. Men jeg vil stadig være tilstede for deg, for jeg vil alltid være tilgjengelig for å følge deg digitalt. For meg handler et godt samarbeid om å jobbe sammen som et team. Jeg lytter alltid til dine behov og mål, og sammen skaper vi en plan som fungerer for deg. Jeg er sikker på at med min støtte og din innsats vil vi oppnå fantastiske resultater. Din suksess er min prioritet. Ta kontakt for en helt uforpliktende samtale! Jo mer attraktiv en endring er, jo mer sannsynlig blir det en vane - derfor vil jeg lære deg å kjenne, slik at vi sammen kan skape nye vaner for livet