Feel24 Myre

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid
  • Gruppetrening

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, fordelt på 700 m2 på 2 etasjer. Vi har stor vekttreningssal med en rik variasjon av treningsutstyr, vi har spinningsal og vi har egen sal for gruppetimer og for funksjonell trening.

Senteret har garderober, dusj og badstu. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Mandag

15:30 20:00

Tirsdag

14:00 18:30

Onsdag

10:30 15:00

Torsdag

15:30 20:00

Fredag

10:30 15:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

myre@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Storgata 8, 8430 Myre

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 Vesterålen AS, Organisasjonsnummer: 918 536 310

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Fysioterapeuter

Våre fysioterapeuter behandler og forebygger skader og sykdommer som gir smerte eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet.

Vi behandler enkeltpersoner i alle aldre, men kan også jobbe helsefremmende og forebyggende mot enkeltpersoner, grupper og på samfunnsnivå.

Ingen personer funnet med dette filteret.

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Renate Reinholtsen

Jeg har trent styrke siden 2017 og utdannet meg til personlig trener i 2021. Trening er noe jeg brenner for og nå ønsker jeg å hjelpe akkurat deg til å finne treningsgleden. Jeg vet selv hvor mye trening og fysisk aktivitet har å si for både den fysiske og psykiske helsen vår. Trening er så mye mer enn bare trening, og har så mange flere fordeler enn bare å gå ned i vekt, få bedre kondisjon eller å bli sterkere. I løpet av høsten 2023 har jeg studert mental trening, som har gitt meg mer kunnskap til å hjelpe deg med å finne ditt potensiale og prestere bedre. Jeg mener at alle kan finne en form for aktivitet de liker. Jeg ønsker å hjelpe deg med å nå dine mål uansett om det er vektnedgang, bygge muskler eller bare vil få alle de andre positive effektene av trening. Varige endringer skapes et steg av gangen!

Gruppetimer

Vi har et bredt utvalg av gruppetimer for alle nivåer.

Sykkel

Sykkel intervall
Sykkel

Kropp & Sinn

Pilates

Kondisjon/HIIT

Step
Sirkeltrening

Kombo

Tabata