Feel24 Ytteren

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store luftige, nye og moderne lokaler, fullspekket med kvalitetsutstyr. Og delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har ett omkledningsrom og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Ingen fast bemanning

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

Åpningstider

Døgnåpent

E-post

ytteren@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Langdalen 100, 8614 Mo i Rana

Faktura sendes

Feel24 Nordland As - org nr. 922 222 622 Faktura per EHF

Annen post

Feel24 Nordland AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Vilde Gjesbakk

Helseveileder

Vilde er utdannet sykepleier og personlig trener, og er opptatt av at du skal oppnå en varig endring som du kan leve med over tid. Hun er opptatt av å se hele mennesket og ønsker at treningen skal bidra til økt livskvalitet, utvikling og mestring. Vilde har god forståelse for kundens ulike mål og forutsetninger. Sammen med Vilde finner du den treningsformen som passer deg, gjennom tilrettelagt treningsveiledning og oppfølging. Den viktigste investeringen du gjør er å invester i deg selv og din helse!