Feel24 Lyngen

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har garderobe med dusj og skap for oppbevaring.

Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

E-post

lyngen@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Strandveien 10 9060 Lyngseidet

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918 478 361 (ikke tlfnr)

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Digital PT

Vi tilbyr digital oppfølging av Personlig trener hos oss. Med digital oppfølging får du skreddersydd treningsopplegg, kostholdsveiledning og tilgang på din fagperson i egen app. Din veileder vil følge deg opp jevnlig gjennom videosamtaler og chat. Ta kontakt med ønsket veileder for en uforpliktende prat, slik at dere sammen kan finne ut hva som passer for deg!

Feel24 feature 1

Martine Mortensen

Helseveileder

Martine er en erfaren og dyktig helseveileder som har jobbet i bransjen siden 2015. Hun er positiv, profesjonell og imøtekommende og jobber for at du skal bli en bedre versjon av deg selv. Vi har alle ulike utgangspunkt, både i alder, forutsetninger og mål. Uansett hvor du er i løypa, vil Martine hjelpe og tilrettelegge et opplegg tilpasset deg. Det viktigste er at du føler deg godt ivaretatt og at du opplever mestring og glede gjennom samarbeidet. Martine tilbyr både fysiske PT-timer, digital helseveiledning via appen Abel og hybridløsninger. Ta kontakt på mail for å finne ut om et samarbeid med Martine kan være det riktige for deg. Den viktigste investeringen du gjør er i deg selv og egen helse.