Feel24 Kirkenes

  • Lange åpningstider
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Gruppetimer
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har store garderober med badstue, dusj og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte, resepsjon og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Mandag

11:00 14:00

Onsdag

17:00 19:00

Torsdag

17:00 19:00

Fredag

11:00 14:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

Åpningstider

Mandag-søndag

05:00 00:00 (Siste innslipp 23:30)

E-post

kirkenes@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Sjøgata 1, 9900 Kirkenes

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918 478 361

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Wenche Krogh

Jeg har jobbet som PT og instruktør siden 2017 og har erfaring fra mange år med styrketrening, med bakgrunn fra svømming. Jeg har god erfaring med mennesker som har helseutfordringer, det kan være fibromyalgi, ledd og -skjelettplager. Som PT ønsker jeg å sette mennesket i fokus, la deg føle på mestring og glede over din utvikling i trening og livet generelt. Jeg veileder deg til å nå de målene som du har satt deg, eller som vi sammen setter!Helse er svært viktig, samtidig som du lærer om trening og kosthold, og blir bedre kjent med deg selv og hva du klarer å utrette.Sammen finner vi den treningsformen som passer akkurat deg! Trening skal gi deg mestring og glede i hverdagen! Du klarer alltid mer en du selv tror. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Gruppetimer

Vi har et bredt utvalg av gruppetimer for alle nivåer.

Styrke

Funksjonell styrke
Styrke og bevegelighet
Styrke
Funksjonell trening

Kondisjon/HIIT

Strongnation
Sirkeltrening
4x4 Intervall

Sykkel

Sykkel intervall
Sykkel

Godt voksen

Godt Voksen Styrke
Godt Voksen

Kropp & Sinn

Yoga

Dans

Zumba

Kombo

Tabata
Step & Styrke