Feel24 Heimdal

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret dusj, omkledningsrom og skap for oppbevaring. Husk å ta med egen hengelås.

Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Bemanningstider uke 27

Mandag - Fredag 14:00 - 16:00

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

Åpningstider

Åpent 24/7

E-post

trondheim@feel24.no

Besøksadresse

Ringvålveien 7, 7080 Heimdal (over Rema1000)

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 Midtnorge AS, Organisasjonsnummer: 931318519 (ikke tlfnr)

Annen post

Feel24 MidtNorge AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Eskil Berglund

Hei, jeg heter Eskil og for meg er det viktigste med trening at kroppen ikke setter begrensninger for hverdagen og det livet du ønsker å leve. Med åtte års erfaring innen trening og en fersk utdanning som PT, er jeg klart til å hjelpe deg med å nå dine helsemål! Jeg tror på å skape treningsplaner og kostholdsveiledning som passer inn i ditt liv, og jeg vil være din motivator gjennom hele reisen og jobbe sammen med deg for at du skal nå dine mål og skape en sterkere, sunnere og råere versjon av deg selv. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Feel24 feature 1

Johanne Vee

Tilgjengelig fra 10.august

Hei, mitt navn er Johanne. Jeg er fra Harstad og er utdannet Personlig trener. Jeg har vært aktiv hele livet og har bred kunnskap og erfaring fra ulike aktiviteter, blant annet yoga/bevegelighetstrening, løping, sykling og styrketrening. Med meg vil du få et skreddersydd, helhetlig og variert treningsprogram som vil hjelpe deg å nå dine mål. Uansett om det er å kunne gå en lengre tur med hunden din, eller å løpe et ultramaraton. Jeg er din veiledende støttespiller som følger og heier deg frem, utvider komfortsonen og skaper tro på din egen mestring. Jeg har jobbet på treningssenter i 4 år og har erfaring som gruppeinstruktør for ulike timer som tabata, sirkeltrening og ulike vanngruppetimer. Jeg gleder meg til å samarbeide med deg! Ta kontakt for en uforpliktende samtale.