Feel24 Sama

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har garderober med dusj og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte, resepsjon og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Uke 18-32

Ingen fast bemanning

Mandag

16:00 19:00

Torsdag

16:00 19:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

harstad@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Flåtenveien 2 9404 Harstad

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918 478361 (ikke tlfnr)

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Cecilie Andrea Stene Overholt

Utilgjengelig fra 1.mars

Cecilie ønsker å veilede deg til en bedre helhetlig helse, hvor du kan nå dine personlige mål og bli den beste versjonen av deg selv. Selv trener hun styrke og praktiserer yoga, med treningsglede som nøkkelord! Sammen med Cecilie finner du den treningsformen som passer deg, gjennom tilrettelagt treningsveiledning og oppfølging. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Feel24 feature 1

Karianne Berntsen

I permisjon

Jeg har selv gått igjennom en livsstilsendring med vektnedgang og funnet veien til ei bedre helse og en sterkere kropp. Jeg har prøvd og feilet på reisen, men samtidig opparbeidet meg god erfaring innenfor livsstilsendring. De siste 7 årene har jeg drevet aktivt med styrketrening og friluftsliv. Nå ønsker jeg å hjelpe deg å komme i gang med treningen, å finne nøkkelen til ekte treningsglede. Sammen finner vi ut hva som passer for deg for at du skal synes trening er gøy. Å investere i bedre helse er noe alle burde prioritere, og det trenger ikke være komplisert eller kjedelig. Ønsker du å endre din livsstil til det bedre, så kan jeg hjelpe deg!

Feel24 feature 1

Ole Myrvang

Jeg har god erfaring med trening, både i sammenheng med skade og rehabilitering. Dette har vært verdier som har stått i fokus hele mitt voksne liv. Vi alle har ulike mål og forutsetninger når det kommer til trening. Det er derfor viktig for meg å skreddersy et treningsprogram sammen med deg som kunde. Dette slik at du kan oppnå egne mål ut fra dine tilpasninger og behov. For deg som kunde kan jeg være en god motivator og treningspartner, samtidig som jeg ønsker å bidra til å gi deg en bedre hverdag og livskvalitet gjennom trening. Gleder meg til å jobbe med deg!

Feel24 feature 1

Petter Lind

Helseveileder

Jeg vil at du skal synes at trening er gøy! Jeg vil sørge for at du får motivasjon, mestring, fremgang og mer overskudd i hverdagen. Jeg lager planer tilpasset deg og dine behov og vil være opptatt av at du skal få kunnskap på reisen. Vi skal skape den beste livsstilen sammen. Enten målet er å bli sterkere, opp/ned i vekt, mer muskler, eller det å være i aktivitet – jeg hjelper deg!

Feel24 feature 1

Stian Rolstad

Målet mitt som personlig trener er å hjelpe deg fra der du er nå, til dit du vil. Sammen kan vi sette realistiske og gode mål og du vil få en plan for å komme deg dit. For meg er det viktig at det man gjør både skal være kjekt og gi resultater, for det som er kjekt gjør man om og om igjen. Sammen finner vi løsninger og muligheter for at du skal nå dine mål. Jeg er voksen og har lang erfaring som personlig trener. Min kompetanse og erfaring vil jeg bruke best mulig slik at du som kunde føler deg trygg, ivaretatt og sikre at dine mål blir nådd.