Feel24 Lien

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang til alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Feel24 åpner splitter nytt treningssenter i Lien høsten 2024! Mer info kommer!

Tjenester

E-post

bergen@feel24.no

Besøksadresse

Lien 79, 5057 Bergen

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 Vestlandet AS, Organisasjonsnummer: 932 957 760

Annen post

c/o BDO AS Postboks 77, 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Velg sted
Velg filter
Feel24 feature 1

Adrian Lien

Jeg er utdannet Personlig trener, Kostholdsveileder og Coach, med 10 års bakgrunn fra idrett og trening, med styrketrening og skadeforebygging i fokus.  Gjennom en god dialog, dedikert oppfølging og korrekt fokus, skal vi sammen klare å bli den beste versjonen av oss selv. Mestringsfølelse for deg, er mestringsfølelse for meg. Jeg er med deg fra A til Å. Sammen så skreddersyr vi et oppsett som er tilpasset deg, din hverdag og dine behov. Vektnedgang, vektoppgang, styrke, utholdenhet eller noe annet? Da er det bare å avtale en konsultasjon med meg! Det finnes bare en deg. Invester i den, og sammen skal vi få frem den beste versjonen!

Feel24 feature 1

Adrian Straith

Helseveileder

Adrian jobber som Personlig Trener og gruppeinstruktør på samtlige Feel24-sentre i Bodø. Han har snart 15 års erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening. Med en bachelorgrad i trening, samt sertifisering fra Antidoping Norge, Rådgivning for spiseforstyrrelser, og pågående utdanning som Digital Helseveileder, stiller Adrian sterkt for å hjelpe deg mot en sunnere og bedre livsstil. Dette, i tillegg til at han selv tidligere har drevet med ulike idretter, slik som: fitness, styrkeløft, kampsport og ulike typer løpskonkurranser. For tiden spesialiserer Adrian seg innen styrke- og utholdenhetstrening, rehabilitering av mindre skader, måloppnåelse og vektkontroll, hvor han allerede har hjulpet mange mennesker nå målene sine. Adrians filosofi rundt sunne og varige livsstilsendringer fokuserer på integrering av gode rutiner og smarte valg i hverdagen. Så enten du ønsker å gå ned i vekt, bygge muskler, få bedre kondis, sliter med en skade, så vil nok Adrian kunne hjelpe deg på vei mot dine mål. Ta gjerne kontakt for en helt uforpliktende samtale!

Feel24 feature 1

Amalie Farstad

Amalie har jobbet som personlig trener og kostholdsveileder siden mai 2022, og har erfaring med kunder i alle aldre og med flere ulike forutsetninger. Trening har alltid vært en stor interesse for Amalie og hennes fokus er å se hele personen og sammenhengen mellom det fysiske og psykiske, og det å møte mennesker på deres nivå. Fysisk aktivitet er for alle, man må bare finne ut hvilken type aktivitet man liker og som passer for hver enkelt. Sammen med Amalie vil hun hjelpe deg med å finne den beste treningsformen for deg! Som personlig trener fokuserer hun på generell styrke, kondisjon, forbedring av holdning, og styrking av støttemuskulatur. Amalie vet at alle kunder har forskjellige utgangspunkt, og forsøker derfor å møte hver enkelt kunde på best mulig måte og hjelpe dem på veien mot sine mål. Det er viktig for henne at kunden opplever treningen som positiv og at den bidrar til mer energi og overskudd i hverdagen. Sammen kan vi finne treningsformen som passer best for deg og dine mål!

Feel24 feature 1

Angelika Pizyk

I have 14 years of experience as a personal trainer and in my work I focus on a rational approach in both training and nutrition. The core of my program consists of evaluating the individual needs of a person and helping them reach a balance between workouts, nutrition and daily life. I make sure to explain a lot, so my clients can feel comfortable in their training and ultimately learn how to keep themselves in shape. Motivation, life coaching and taking care of proper nutrition are an integral part of my personal training and are meant to help my clients reach their goals in the shortest period possible together with maintaining the long-term progress.

Feel24 feature 1

Anne-Lise Andersen

Helseveileder

Hei! Jeg er utdannet personlig trener, ernæringsterapeut, NLP master practitioner, gruppetreningsinstruktør, sykkelinstruktør, hjelpepleier og massør. Jeg har en rekke ulike kurs og sertifiseringer innen ulike treningsformer. I 2001 startet jeg min karriere i treningssenterbransjen og har siden den gang jobbet på flere treningssentre både som treningsveileder, personlig trener, sykkel- og gruppetreningsinstruktør. Jeg har hjulpet mange mennesker til en bedre helhetlig helse og skaffet meg god erfaring og kompetanse. I dag jobber jeg på treningssenteret ved Feel24 Lyngåsen og digitalt nettopp fordi jeg virkelig brenner for å hjelpe mennesker til en bedre helhetlig helse. I samarbeid med meg får du ikke en treningsplan og en kostholdsplan du må følge slavisk, men kontinuerlig veiledning og oppfølging av meg som fagperson som ser deg og ditt behov og tilpasser aktivitet, kosthold ol. slik at det passer inn i ditt liv. Jeg vil motivere, heie og være der for deg hele veien på din reise og jeg er opptatt av å ansvarliggjøre deg gjennom jevnlig oppfølging ved fysisk møte eller over video/tlf. Som ernæringsterapeut er dette noe av det jeg kan hjelpe deg med: vektendring, styrketrening med ulike ønsker og mål, blodsukkerstabilisering, mage/tarm og muskel og skjelettplager, stress, atopiker, energi, livsstilsykdommer og hormonrelaterte plager. Du har bare en kropp - invester i den! Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Feel24 feature 1

Astrid Rydland Aasen

Helseveileder

Astrid er utdannet fysioterapeut, og har jobbet som treningsveileder, PT og fysioterapeut siden 2013. Målet hennes som PT er at alle skal kunne trene, uansett funksjonsnivå og erfaringsbakgrunn. Hun er opptatt av å legge opp treningen etter hva kunden liker å gjøre, og blir motivert av. Rehabilitering er et viktig stikkord, da Astrid alltid tar tak i de utfordringene du har i kroppen, og jobber for å forbedre disse. Astrid har gått MammaMage-kurs, og har med dette god kompetanse om hvordan man best kan trene opp kroppen etter graviditet og fødsel. Hun har også god kompetanse på trening under graviditet, både med og uten bekkenleddssmerter. Har du en tanke om at trening ikke er noe for deg? Astrid vil garantert kunne vise deg at jo, det er det! Trening er for alle, man må bare finne den riktige veien. Det er alltid håp! Sitat tidligere PT-kunde, som slet med bekkenledssmerter og overvekt etter fødsel: «Du har virkelig trylla i, denne (trenings)prosessen. Jeg er så glad for at jeg tok kontakt med deg! Tusen millioner takk, Astrid!» Du har bare én kropp – invester i den!

Feel24 feature 1

Barbro Johansen

Barbro har over 10 års erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening, og hun har praktisert akuttmedisin siden 2007. Yrkeshverdagen i ambulansetjenesten stiller krav til at hun holder seg sterk og skadefri, noe som reflekterer hennes personlige treningsmål. Hun ønsker at treningen skal bidra til økt livskvalitet, og har god forståelse for kundenes ulike mål og forutsetninger. Enten du er nybegynner eller godt etablert innen målrettet trening, så vil Barbro finne det svært givende å jobbe med deg. «Exercise is medicine»

Feel24 feature 1

Brynhild Neergaard

Helseveileder

Brynhild har styrketrening som hovedfelt, med fokus på teknikk, trygghet og individuell tilpasning. Hun er opptatt av å introdusere trening på en god måte for våre nye medlemmer, og veileder også deg med lengre erfaring til å finne ny motivasjon og et programdesign som passer din hverdag og dine mål. I tillegg til lang erfaring innen personlig trening og online coaching, har Brynhild også bakgrunn fra helsefag og dans, og er opptatt av sammenhengen mellom fysisk aktivitet, livsstil og helse. Uansett nivå, erfaring eller målsetning - ta kontakt med Brynhild, så hjelper hun deg med å legge en god plan, med mestring, motivasjon og treningsglede i fokus. "Trening skal være gøy! Den beste treningsplanen er den man faktisk får gjennomført, fordi man trives med både veien og målet. Godfølelsen etter en bra treningsøkt er noe jeg virkelig ønsker at alle skal få oppleve!"

Feel24 feature 1

Camilla Nysted

Camilla har jobbet som personlig trener i 7 år og tidligere jobbet på SATS Storo, og elsker jobben om å hjelpe andre til å bli en bedre versjon av seg selv. Hun har selv en variert treningsbakgrunn som utøver innenfor Kickboxing, CrossFit, fotball og langrenn. Min motivasjon som personlig trener er at trening skal gi deg overskudd i hverdagen, godt humør og treningsglede som vil hjelpe deg til å holde en god helse livet ut. «Det virker alltid umulig helt til det er gjort. Jeg har alltid trodd at hvis du bestemmer deg for å lykkes, så har du allerede gjort det. Jeg vil gjøre mitt beste for å tilpasse treningen etter dine behov og målsettinger. Vær tålmodig under prosessen og vi kan gjøre treningen til en del av hverdagen, sammen.» Er du klar for å bli den beste versjonen av deg selv? Jeg er klar for å hjelpe deg på veien!

Feel24 feature 1

Cecilie Andrea Stene Overholt

I permisjon

Cecilie ønsker å veilede deg til en bedre helhetlig helse, hvor du kan nå dine personlige mål og bli den beste versjonen av deg selv. Selv trener hun styrke og praktiserer yoga, med treningsglede som nøkkelord! Sammen med Cecilie finner du den treningsformen som passer deg, gjennom tilrettelagt treningsveiledning og oppfølging. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Feel24 feature 1

Elias Fiskerstrand

Helseveileder

Hei, mitt navn er Elias. For meg er det viktig å hjelpe klienten med å nå sine mål og at planene blir tilrettelagt hver enkelt person. Jeg mener selv at treningsgleden er en viktig del av treningen og dette vil jeg prøve å finne i alle jeg jobber med. Jeg har mye kunnskap innenfor blant annet muskelbygging, vektreduksjon og rehabilitering. Jeg studerte idrettsvitenskap ved UIT, hvor jeg spesialiserte meg innenfor helse, og skrev en bacheloroppgave om rehabilitering av traumatiske hjerneskader. Jeg kan bidra med både målrettet trening for prestasjonfremming og trening i et helseperspektiv. Som personlig trener ønsker jeg å skape en god relasjon til dem jeg jobber med og bidra til positive treningsopplevelser uansett utgangspunkt.

Feel24 feature 1

Elisabeth Petrini

Helseveileder

Elisabeth er utdannet innenfor trening og helse, massasjeterapeut med spesialisering rehabilitering og trening. Hennes interesse for trening startet tidlig og hun har en varierende aktiv bakgrunn, men det store fra tidlig alder var turning og dans. Hun er opptatt av å se mennesket i et helhetlig perspektiv der fysiske og psykiske aspekter henger sammen. Her har hun plukket forskjellige utdanninger innenfor trening, helse og kost. Elisabeth har også jobbet som lærer på en svensk/norsk massasjeterapiskole i noen år, der hennes fag var, anatomi, kosthold, fysiologi , massasje og treningslære med fokus på rehabiliteringstrening. Dette har hun jobbet mye med for å få til en kul vri på opptrening etter skade. Som personlig trener fokuserer Elisabeth på en sterk kjernefysikk og god balanse som et viktig utgangspunkt for alle sine kunder, vi trener opp kroppen innenfra og ut. Funksjonell trening der du som kunde får sterke kroppen og får en bedre og mere glad å frisk hverdag. Hun vet at hver kunde er unik og forsøker alltid å møte sine kunder på deres nivå. Elisabeth kan hjelpe deg med å utvikle bevegelighet, balanse, kondisjon og styrke, samt finne glede og balanse i bevegelsen i hverdagen din. Hun ble mamma i 2013, 2016 og 2020 og har selv erfaring med trening under og etter graviditet. Målet er alltid at treningen skal gi resultater og en følelse av bedre helse og et smil i livet. Ser fram til å få deg som kunde!

Feel24 feature 1

Elise Dahl-Hansen

Helseveileder

Elise Dahl-Hansen har over 15 års erfaring som trener innen idrett, helse og personlig trening. Hun er lidenskapelig opptatt av trening og helse, og har flere år bak seg som toppidrettsutøver innen flere idretter. Hun brenner spesielt for styrketrening med både frivekter, baseøvelser og øvelser med egen kroppsvekt, og hjelper deg gjerne med veiledning og teknikk på feltet. Med sin idrettsbakgrunn er Elise også spesialist innen bevegelighet og mobilitet. Elise har også utdanning som kostholdsveileder samt erfaring som fitnessutøver, og kan hjelpe deg med kosthold, livsstilsendring og oppsett av kostplan. Elise har som hovedfokus at trening skal være motiverende og gøy, og sammen finner du ut hva slags trening som passer for deg! Har du lyst å begynne å trene, men usikker hvor du skal starte? Har du lyst å gå opp eller ned i vekt? Eller kanskje du ønsker å ta treningen opp til et nytt nivå? Elise hjelper deg!

Feel24 feature 1

Eskil Berglund

Hei, jeg heter Eskil og for meg er det viktigste med trening at kroppen ikke setter begrensninger for hverdagen og det livet du ønsker å leve. Med åtte års erfaring innen trening og en fersk utdanning som PT, er jeg klart til å hjelpe deg med å nå dine helsemål! Jeg tror på å skape treningsplaner og kostholdsveiledning som passer inn i ditt liv, og jeg vil være din motivator gjennom hele reisen og jobbe sammen med deg for at du skal nå dine mål og skape en sterkere, sunnere og råere versjon av deg selv. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Feel24 feature 1

Håkon Østrem

Håkon har utdannelse fra Canada innen idrettsvitenskap og har erfaring som styrke- og kondisjonstrener siden 2015. Han har jobbet med et bredt spekter av mennesker innen trening – fra nybegynnere til Olympiske utøvere. Lidenskapen hans ligger innen målrettet trening for idrettsutøvere, samt mosjonister med prestasjon og ytelse i fokus. Til daglig er han i tillegg hovedtrener for BK Tromsø sitt herrelag i eliteserien i volleyball.

Feel24 feature 1

Henning Karlsen

Henning har fysioterapiutdanning ved UiT, videreutdanning i idrett og faglig kompetanse innen coaching og idrettspsykologi. I tillegg til å være personlig trener, arbeider han klinisk som fysioterapeut på Eureka kiropraktikk i sentrum. Han er lidenskapelig opptatt av fysisk aktivitet og en sunn livsstil. Med faglig kompetanse på livsstilsendringer, styrketrening og rehabilitering kan han tilby helsefremmende, skadeforebyggende og prestasjonsrettet treningsveiledning. Som fysioterapeut har han også bred erfaring med oppfølging av pasienter med generelle helseutfordringer, opptrening etter skade/operasjon eller ved langvarige smerter. Henning har fokus på at klientene skal føle seg sett, oppleve mestring i det de gjør, og at de skal nå sine mål. Uansett om du aldri har vært på et treningssenter, har lang erfaring med trening eller er et sted i midten. Ta kontakt for en gratis førstegangskonsultasjon og en uforpliktende prat!

Feel24 feature 1

Ivar Tverå

Personlig har jeg et veldig allsidig forhold til trening. Jeg har tidligere konkurrert mye innenfor langrenn og løping, men har de siste årene gått mer i retning av styrketrening og crossfit, samt deltatt i triathlon og sykkelritt. Jeg studerer nå fysioterapi og har fullført en bachelor i idrettsvitenskap der jeg har fått god kunnskap om helse, trening og prestasjon. Om målet ditt er å forbedre helsen, prestere i idrett, bygge muskler eller bli trygg på senteret kan jeg hjelpe deg i prosessen. Jeg ønsker at du som kunde skal ha det gøy på trening, tilegne deg egen kunnskap og få føle på mestring ved å nå målene du har satt deg. Når du har nådd ditt mål så har jeg nådd mitt!

Feel24 feature 1

Jesper Abelsen Andreasen

Jesper har gjennom hele livet drevet med trening og har over 10 års erfaring med konkurranseidretter som langrenn, sykling og løping. Jesper har bakgrunn fra idrettsvitenskap ved Nord universitet og har begynt på fysioterapistudiet ved UiT. Han er genuint interessert i mennesker og elsker mennesker som ønsker å gjøre endringer i livet sitt og gir gass. Enten målet ditt er å sykle Birken, løpe fortere, føle deg trygg på treningssenter eller ha mer energi til familie og venner kan jeg hjelpe deg! Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende treningssamtale!

Feel24 feature 1

Johanne Vee

Tilgjengelig fra 10.august

Hei, mitt navn er Johanne. Jeg er fra Harstad og er utdannet Personlig trener. Jeg har vært aktiv hele livet og har bred kunnskap og erfaring fra ulike aktiviteter, blant annet yoga/bevegelighetstrening, løping, sykling og styrketrening. Med meg vil du få et skreddersydd, helhetlig og variert treningsprogram som vil hjelpe deg å nå dine mål. Uansett om det er å kunne gå en lengre tur med hunden din, eller å løpe et ultramaraton. Jeg er din veiledende støttespiller som følger og heier deg frem, utvider komfortsonen og skaper tro på din egen mestring. Jeg har jobbet på treningssenter i 4 år og har erfaring som gruppeinstruktør for ulike timer som tabata, sirkeltrening og ulike vanngruppetimer. Jeg gleder meg til å samarbeide med deg! Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Feel24 feature 1

Karoline Olsen Stensland

Karoline har stor lidenskap for trening og kosthold og ønsker å hjelpe andre med å finne glede og trygghet i treningen. Karoline har kunnskap innen blant annet muskelvekst, trening for maksimal styrke og vektreduksjon, og brenner for å hjelpe kundene med å nå sine mål med et treningsprogram som er tilrettelagt. På fritiden holder Karoline aktivt på med idretten styrkeløft og konkurrerer i knebøy, benkpress og markløft.

Feel24 feature 1

Kjersti Stokvold

Jeg har bred erfaring innen vektkontroll og kan tilby en variert plan, ut i fra dine behov, erfaringer og ønsker. Etter slankeoperasjon i -07 vet jeg, på godt og vondt, hva som skjer med kroppen ved vektoppgang/nedgang, og det er en av årsakene til at jeg har valgt å utdanne meg innenfor trening og helse. Jeg er i stor grad opptatt av hvordan vi ser og snakker til oss selv, hvor mye våre egne tanker påvirker oss og hvor lite som skal til for å endre vårt tankemønster. Hvordan fysisk helse påvirker psykisk helse- og motsatt. Jeg ønsker å bidra legge til rette for og være en støtte i din livsstilsendring, en mer aktiv hverdag, med smartere og enkle valg ut i fra ditt utgangspunkt og hverdag. der trening selvsagt er i fokus. For meg startet det med små skritt. Små skritt ble til mange, som igjen har ført til et sterkere meg på alle måter. Nå er jeg klar til å hjelpe akkurat deg til en bedre helhetlig helse! Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat. Gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

Feel24 feature 1

Kristoffer Mikalsen

Helseveileder

Kristoffer er utdannet fysioterapeut ved UiT og PT hos AFPT. Kristoffer har lidenskap for fysisk aktivitet og en sunn livsstil. Med kompetanse på livsstilsendringer, styrketrening og rehabilitering, kan Kristoffer tilby skadeforebyggende og helsefremmende treningsveiledning, opptrening etter skade/operasjon eller etter langvarig sykdom. Kristoffer er opptatt av at klientene skal føle seg sett, oppleve mestring i det de gjør, og at de skal nå sine målsettinger og forventninger. Tilgjengelig som PT på Feel24 Tomasjord/Strandgata, og som fysioterapeut på Feel24 Strandgata.

Feel24 feature 1

Lasse Hustvedt

Helseveileder

Med Lasse som PT vil du oppleve at dine ønsker om endring og utvikling vil bli tatt på alvor. Med Lasse som trener vil du bli utfordret og presentert for spennende og lærerik trening. Han setter høye, men realistiske mål i lag med deg. På fritiden driver Lasse med stisykling, skikjøring og løping. Han er opptatt av at folk i alle aldre tar i bruk og utvikler sine fysiske ressurser. Variert fysisk aktivitet gir store helsegevinster gjennom hele livsløpet. Lasse har med sin idrettsfaglige utdanning både kunnskap og erfaring med hvordan du kan utvikle din fysiske kapasitet. Kanskje er målet ditt å bli sterkere? Få en bedre løpstid på mila? Eller å gå litt ned i vekt? Lasse vil motivere og coache deg slik at du når nettopp dine mål!

Feel24 feature 1

Lise Solie

Helseveileder

Lise har jobbet som trener i 15 år og har lang erfaring innen prestasjonsutvikling og skadeforebyggende trening. Hun har jobbet med flere idrettslag som Frisk Asker, Ullern bandy og Holmenkollen tennis. Lise jobber som trener på Norges Toppidrettsgymnas og Norges Motorsport forbund. «Som trener hjelper jeg enkeltindivider, utøvere og lag til å påvirke deres prestasjon» Ønsker du å finne riktig trening for deg og tilpasset din hverdag og dine målsettinger, vil Lise finne ulike triggere og motivasjonsfaktorer til å få best mulig resultat.

Feel24 feature 1

Margrethe Myhre

For Margrethe er det viktig at kunden føler mestring og glede både under og etter trening. Dette vil være med på å skape gode treningsrutiner som igjen fører til økt livskvalitet. Godt tilpasset trening til hvert enkelt menneske er viktig. Vi har alle ulike utgangspunkt og mål. Margrethe har jobbet som personlig trener siden 2009 i USA, Finnsnes, Bodø og nå i Tromsø. Hun har tidligere vært trener og utøver innen kampsport. Nå driver hun aktivt med funksjonell styrketrening og klatring. I 2015 tok hun utdanning innen trening og kreft, noe hun også engasjerer seg i på fritiden.

Feel24 feature 1

Marte Holter

Marte er autorisert fysioterapeut med en bachelorgrad i fysioterapi fra Saxion University of Applied Sciences i Nederland. Hun har spesialisert seg innen idrett og rehabilitering, og hun er sertifisert som Idretts- og Rehabiliteringsspesialist ved Norges Idretts- og Helseinstitutt. Hun har erfaring med å behandle ulike typer skader og plager, både akutte og kroniske, hos pasienter i alle aldre og aktivitetsnivåer. Hun bruker en helhetlig tilnærming som kombinerer manuell terapi, trening, rådgivning og forebygging. Hun har også kunnskap om dry needling og manuelle teknikker som kan bidra til å redusere smerte og øke funksjon. Hun er opptatt av å tilpasse behandlingen til hver enkelt pasients behov og mål, og å fremme helse og livskvalitet. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale! Book fysioterapitime HER

Feel24 feature 1

Martine Mortensen

Helseveileder

Martine er en erfaren og dyktig helseveileder som har jobbet i bransjen siden 2015. Hun er positiv, profesjonell og imøtekommende og jobber for at du skal bli en bedre versjon av deg selv. Vi har alle ulike utgangspunkt, både i alder, forutsetninger og mål. Uansett hvor du er i løypa, vil Martine hjelpe og tilrettelegge et opplegg tilpasset deg. Det viktigste er at du føler deg godt ivaretatt og at du opplever mestring og glede gjennom samarbeidet. Martine tilbyr både fysiske PT-timer, digital helseveiledning via appen Abel og hybridløsninger. Ta kontakt på mail for å finne ut om et samarbeid med Martine kan være det riktige for deg. Den viktigste investeringen du gjør er i deg selv og egen helse.

Feel24 feature 1

Mattis Lahn

Helseveileder

Mattis ble utdannet PT i 2013 og fysioterapeut i januar 2017. Han har jobbet som fysioterapeut på sykehus og i privat praksis med og uten driftstilskudd. Dette har gitt en bred erfaring innenfor forskjellige kasuistikker. Han har drevet med idrett hele livet, noe som var veien inn i trening- og helseverden. Prestasjonsfremmende- og skadeforebyggende trening, samt opptrening etter idrettsskader er områder han brenner for. For Mattis har det alltid vært viktig med kvalitet i behandlingen. Derfor jobber han hardt for å holde seg faglig oppdatert, og er jevnlig på kurs. I 2023 fikk han den forbundsinterne tittelen Idrettsfysioterapeut. Han er en del av Idrettens Helsesenter sitt kvalitetssikrede behandlernettverk, er tilknyttet NextGen-gruppa på Olympiatoppen og jobber med yngre landslag i håndball. Helheten er viktig, enten det kommer til behandling av skader og/eller smerter, men også i trening. Han er opptatt av et samarbeid med pasient for å legge en individuelt tilpasset plan, noe som sikrer et best mulig resultat. I tillegg har han tett samarbeid med andre helseaktører, deriblant leger, kiropraktorer og ernæringsfysiologer, for å sikre riktig og god behandling. I tillegg til å jobbe som fysioterapeut og PT, er Mattis Skadefri-ambassadør. I denne forbindelse holder han gratis foredrag for idrettslag og -foreninger om skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening. Mattis hjelper deg mer enn gjerne med å komme i gang med aktivitet, eller tilbake til ønsket aktivitetsnivå. Han har avtale med alle store forsikringsselskap og Idrettens Helsesenter. For å bestille time: www.mattislahnfysio.bestille.no

Feel24 feature 1

Mia Helmersen

Helseveileder

Mia er ei aktiv og allsidig jente med godt humør. Hun har fokus på god helse og at trening skal være noe positivt som kunden gleder seg til. For Mia er det viktig at du som kunde opplever mestring og holder motivasjonen oppe for videre trening. Mia er glad i friluftsliv og liker å trene variert. Topptur på ski, hundekjøring og terrengsykling er der hun trives aller best, men hun trives også innendørs med alt fra tung styrketrening til intensiv sirkeltrening. Sammen er vi sterkere!

Feel24 feature 1

Nina Sæther

Jeg har mange års erfaring med styrketrening, dans og en aktiv livsstil med interesse for kosthold og livsstilsendring. Nøkkelord for meg er treningsglede og en bedre livskvalitet. Jeg ønsker å hjelpe deg, motivere og inspirere deg til å nå dine mål. En sterkere kropp, opp i vekt, ned i vekt, mer energi og overskudd i hverdagen.Sammen skal vi finne den beste måten for deg å nå dine mål, tilpasset/tilrettelagt for dine behov og ønsker. Jeg er opptatt av å se hele mennesket, ta sunnere valg i hverdagen både fysisk og psykisk. Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat!

Feel24 feature 1

Ole Myrvang

Jeg har god erfaring med trening, både i sammenheng med skade og rehabilitering. Dette har vært verdier som har stått i fokus hele mitt voksne liv. Vi alle har ulike mål og forutsetninger når det kommer til trening. Det er derfor viktig for meg å skreddersy et treningsprogram sammen med deg som kunde. Dette slik at du kan oppnå egne mål ut fra dine tilpasninger og behov. For deg som kunde kan jeg være en god motivator og treningspartner, samtidig som jeg ønsker å bidra til å gi deg en bedre hverdag og livskvalitet gjennom trening. Gleder meg til å jobbe med deg!

Feel24 feature 1

Petter Lind

Helseveileder

Jeg vil at du skal synes at trening er gøy! Jeg vil sørge for at du får motivasjon, mestring, fremgang og mer overskudd i hverdagen. Jeg lager planer tilpasset deg og dine behov og vil være opptatt av at du skal få kunnskap på reisen. Vi skal skape den beste livsstilen sammen. Enten målet er å bli sterkere, opp/ned i vekt, mer muskler, eller det å være i aktivitet – jeg hjelper deg!

Feel24 feature 1

Renate Reinholtsen

Jeg har trent styrke siden 2017 og utdannet meg til personlig trener i 2021. Trening er noe jeg brenner for og nå ønsker jeg å hjelpe akkurat deg til å finne treningsgleden. Jeg vet selv hvor mye trening og fysisk aktivitet har å si for både den fysiske og psykiske helsen vår. Trening er så mye mer enn bare trening, og har så mange flere fordeler enn bare å gå ned i vekt, få bedre kondisjon eller å bli sterkere. I løpet av høsten 2023 har jeg studert mental trening, som har gitt meg mer kunnskap til å hjelpe deg med å finne ditt potensiale og prestere bedre. Jeg mener at alle kan finne en form for aktivitet de liker. Jeg ønsker å hjelpe deg med å nå dine mål uansett om det er vektnedgang, bygge muskler eller bare vil få alle de andre positive effektene av trening. Varige endringer skapes et steg av gangen!

Feel24 feature 1

Robin Transeth Johannessen

Helseveileder

Robin Transeth Johannessen jobber som privat fysioterapeut ved Feel24 Slemmestad og Feel24 vollen. Robin har erfaring innenfor akutte- og langvarige muskel- og skjelettrelaterte plager, nevrologiske skader og sykdommer, samt idrettsskader og rehabilitering. Robin har særlig faglig interesse innen idrettsskader og manuellterapi, og har tatt en minor innenfor disse fagene med introduksjon til idrettsfysioterapi og manuelfysioterapi. I klinisk praksis arbeider han med undersøkelse som skal bidra til bedret forståelse for egne plager og helse, kartlegge utløsende og opprettholdende faktorer innen muskel- og skjelettrelaterte plager, og bidra til selvstendighet og egenmestring gjennom oppdatert kunnskap og tilpassede rehabiliteringstiltak. Robin har en bakgrunn som tidligere toppidrettsutøver innenfor Ishockey og har en lang erfaring med opptrening etter skader og idrettsrelatert trening generelt. Utover dette jobber Robin som fysioterapeut på landslaget i ishockey for U16 og som PT ved siden av fysioterapien på Feel24 og tar også i mot mennesker med ulikt grunnlag som ønsker å trene spesifikt og målrettet mot deres individuelle mål. Tar i mot henvendelser fra privatpersoner og forsikringsselskap, og kan tilby timer med kort ventetid.

Feel24 feature 1

Sara Nordli

Helseveileder

Hei! Jeg heter Sara, og jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker med å få en bedre helse og en lettere hverdag. Etter jeg ble sertifisert PT og kostholdsveileder i 2023, hoppet jeg på videre utdanning mot å bli sertifisert helseveileder. Jeg har allerede på kort tid hjulpet mange kvinner og menn til en lettere og mer energifylt hverdag. Som toppidrettsutøver har jeg en solid bakgrunn innen fysisk aktivitet og helse, og synes det er både gøy og inspirerende å kunne hjelpe andre oppnå samme gleden. Å hjelpe andre gir meg motivasjon, for det gleder meg å se hva små endringer kan gjøre i det store bildet. En liten fun fact om meg er at jeg holder til store deler av året i Danmark, for å følge idrettsdrømmen min. Dermed er jeg ikke tilgjengelig for timer på sentret 24/7, men i perioder av året. Men jeg vil stadig være tilstede for deg, for jeg vil alltid være tilgjengelig for å følge deg digitalt. For meg handler et godt samarbeid om å jobbe sammen som et team. Jeg lytter alltid til dine behov og mål, og sammen skaper vi en plan som fungerer for deg. Jeg er sikker på at med min støtte og din innsats vil vi oppnå fantastiske resultater. Din suksess er min prioritet. Ta kontakt for en helt uforpliktende samtale! Jo mer attraktiv en endring er, jo mer sannsynlig blir det en vane - derfor vil jeg lære deg å kjenne, slik at vi sammen kan skape nye vaner for livet

Feel24 feature 1

Stian Rolstad

Målet mitt som personlig trener er å hjelpe deg fra der du er nå, til dit du vil. Sammen kan vi sette realistiske og gode mål og du vil få en plan for å komme deg dit. For meg er det viktig at det man gjør både skal være kjekt og gi resultater, for det som er kjekt gjør man om og om igjen. Sammen finner vi løsninger og muligheter for at du skal nå dine mål. Jeg er voksen og har lang erfaring som personlig trener. Min kompetanse og erfaring vil jeg bruke best mulig slik at du som kunde føler deg trygg, ivaretatt og sikre at dine mål blir nådd.

Feel24 feature 1

Stina Olufsen

I permisjon
Helseveileder

Jeg har jobbet som sertifisert fulltids PT siden 2013, og har hjulpet mange kvinner og menn, ungdommer og pensjonister til en sunnere og mer energisk hverdag. Jeg er i bunn også utdannet omsorgsarbeider fra Helsevesenet i tillegg til spesialpedagog, og jeg er opptatt av å se hvert enkelt menneske som unike. Det finnes ingen «mal» som passer for alle, derfor er det viktig med individuelloppfølging slik at du får komme i gang med gode vaner og opprettholde dem over tid. Jeg ønsker at gjennom vårt samarbeid at du får selvbevissthet rundt helsen din slik at du blir godt rustet til å fortsette reisen på egenhånd når du er klar for det. Som småbarnsmamma til 3 små under skolealder vet jeg personlig hvor fort det er å havne i hamsterhjulet, og brenner for å hjelpe kunder til å endre tankegangen og at litt er Alltid bedre enn ingenting, det å etablere gode vaner her og nå som kan følge deg hele livet. Noe av det som gleder meg mest er å se andres mestringsglede, og jeg ønsker gjøre den tilgjengelig for alle. Så jeg hjelper deg gledelig 1-1 med PT timer eller online, og der jeg skreddersyr treningen til akkurat deg og er også behjelpelig med kosthold da jeg er utdannet kostholdsveileder. Som lærer i bakgrunn er jeg opptatt av å tilrettelegge på en pedagogisk og fin måte slik at du lærer på enklest mulig måte. Jeg vil veilede, motivere og coache deg hele veien! Sammen skal vi nå målene dine og jeg kan garantere treningsglede og motivasjon til og trening. Er du klar? Jeg er klar og venter på deg!

Feel24 feature 1

Stine Andreassen

Helseveileder

Hei! Jeg vil gjerne hjelpe deg med å føle deg bedre både fysisk og mentalt. Jeg tror at når kroppen og tankene våre har det bra, føler vi oss bedre som helhet. Sammen kan vi jobbe med å gjøre små endringer for å forbedre din trivsel og livskvalitet over tid. Jeg bryr meg om hvordan du har det i ditt daglige liv, og jeg tror at å føle seg inkludert og mestre ting er viktig for alle. Alle fortjener å bli sett og verdsatt for den de er. La oss sammen etablere gode vaner og bærekraftige rutiner som gjør at du føler deg bedre og mer komfortabel med deg selv og livet ditt. Du er ikke alene – jeg er her for å støtte deg! Jeg har også mulighet til å hjelpe deg der du er, via digital helseveiledning. På denne måten kan vi samarbeide og holde kontakten uansett hvor du befinner deg. Vi kan sammen finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon. Du er velkommen til å prøve denne muligheten med meg!

Feel24 feature 1

Vilde Gjesbakk

Helseveileder

Vilde er utdannet sykepleier og personlig trener, og er opptatt av at du skal oppnå en varig endring som du kan leve med over tid. Hun er opptatt av å se hele mennesket og ønsker at treningen skal bidra til økt livskvalitet, utvikling og mestring. Vilde har god forståelse for kundens ulike mål og forutsetninger. Sammen med Vilde finner du den treningsformen som passer deg, gjennom tilrettelagt treningsveiledning og oppfølging. Den viktigste investeringen du gjør er å invester i deg selv og din helse!

Feel24 feature 1

Vilde Vang

Vilde ønsker å hjelpe deg til å tilpasse trening og kosthold etter det livet du lever, og ikke omvendt. Fokuset hennes er på hele deg - kosthold, trening og den mentale biten. Hun er engasjert, positiv og genuint opptatt av at du skal føle deg sett og forstått. Uansett hva målet ditt er, er Vilde her for å hjelpe deg, motivere deg og gi deg de verktøyene du trenger for å komme dit du ønsker. Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Feel24 feature 1

Wenche Krogh

Jeg har jobbet som PT og instruktør siden 2017 og har erfaring fra mange år med styrketrening, med bakgrunn fra svømming. Jeg har god erfaring med mennesker som har helseutfordringer, det kan være fibromyalgi, ledd og -skjelettplager. Som PT ønsker jeg å sette mennesket i fokus, la deg føle på mestring og glede over din utvikling i trening og livet generelt. Jeg veileder deg til å nå de målene som du har satt deg, eller som vi sammen setter!Helse er svært viktig, samtidig som du lærer om trening og kosthold, og blir bedre kjent med deg selv og hva du klarer å utrette.Sammen finner vi den treningsformen som passer akkurat deg! Trening skal gi deg mestring og glede i hverdagen! Du klarer alltid mer en du selv tror. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Feel24 feature 1

William Kristiansen

Helseveileder

William er fysioterapeut med lang erfaring innenfor trening, livsstilsendring og ulike behandlinger. Han er også utdannet som personlig trener, kostholdsveileder og online coach, og tar videreutdanning som helseveileder, samt idrett- og muskelterapeut. Han har jobbet med mennesker i alle aldre, med ulike mål og forutsetninger. Han har stor lidenskap og et stort fokus på mestringsfølelse, treningsglede og langvarige resultatet. Med William på ditt lag vil du ha en fagperson som sørger for at du når dine mål gjennom et tett samarbeid og en individuelt tilpasset plan. Ønsker du å få bedre helse, komme deg i form, bygge muskler, gå ned i vekt, eller behandle/forebygge skader? Da er William treneren for deg! Ta kontakt for en helt uforpliktende samtale, enten i skjema under eller via https://kristiansenfysioterapi.no/"