Feel24 Bjerkvik

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har omkledningsrom og skap for oppbevaring.

Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Mandag

16:00 19:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

bjerkvik@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Trollvikveien 32, 8530 Bjerkvik

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918 478 361

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Kjersti Stokvold

Jeg har bred erfaring innen vektkontroll og kan tilby en variert plan, ut i fra dine behov, erfaringer og ønsker. Etter slankeoperasjon i -07 vet jeg, på godt og vondt, hva som skjer med kroppen ved vektoppgang/nedgang, og det er en av årsakene til at jeg har valgt å utdanne meg innenfor trening og helse. Jeg er i stor grad opptatt av hvordan vi ser og snakker til oss selv, hvor mye våre egne tanker påvirker oss og hvor lite som skal til for å endre vårt tankemønster. Hvordan fysisk helse påvirker psykisk helse- og motsatt. Jeg ønsker å bidra legge til rette for og være en støtte i din livsstilsendring, en mer aktiv hverdag, med smartere og enkle valg ut i fra ditt utgangspunkt og hverdag. der trening selvsagt er i fokus. For meg startet det med små skritt. Små skritt ble til mange, som igjen har ført til et sterkere meg på alle måter. Nå er jeg klar til å hjelpe akkurat deg til en bedre helhetlig helse! Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat. Gleder meg til å bli bedre kjent med deg!