Feel24 Bardu

  • Åpent 24/4
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Gruppetimer (for X-Fit medlemmer)
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Feel24 Bardu er Midt-Troms nyeste treningsenter med egen crossfitavdeling i stort og moderne lokale på Setermoen.

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger i kjeden på et og samme medlemskap. I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Trening i store og luftige lokaler, delt opp i forskjellige soner slik at du får trene i behagelige omgivelser. Senteret har garderober med dusj og skap for oppbevaring.

Hyggelige ansatte, resepsjon og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Tirsdag

17:00 19:00

Onsdag

10:00 13:00

Torsdag

17:00 19:00

Avvikende bemanningstider rundt høytider kan forekomme. Se oppdatert bemanningstid i vår app "Feel24" eller på vår Facebookside.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller og tilsyn utføres av ansatte utenom bemanningstid.

E-post

bardu@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Fogd Holmboes gate 59, 9360 Bardu

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918 478 361 (ikke tlfnr)

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Camilla Nysted

Camilla har jobbet som personlig trener i 7 år og tidligere jobbet på SATS Storo, og elsker jobben om å hjelpe andre til å bli en bedre versjon av seg selv. Hun har selv en variert treningsbakgrunn som utøver innenfor Kickboxing, CrossFit, fotball og langrenn. Min motivasjon som personlig trener er at trening skal gi deg overskudd i hverdagen, godt humør og treningsglede som vil hjelpe deg til å holde en god helse livet ut. «Det virker alltid umulig helt til det er gjort. Jeg har alltid trodd at hvis du bestemmer deg for å lykkes, så har du allerede gjort det. Jeg vil gjøre mitt beste for å tilpasse treningen etter dine behov og målsettinger. Vær tålmodig under prosessen og vi kan gjøre treningen til en del av hverdagen, sammen.» Er du klar for å bli den beste versjonen av deg selv? Jeg er klar for å hjelpe deg på veien!

Gruppetimer

Vi har et bredt utvalg av gruppetimer for alle nivåer.

X-FIT

X-Fit
X-Fit sirkeltrening
X-Fit Senior