Feel24 Ankenes

  • Åpent 24/7
  • Trening på dine vilkår
  • Tilgang på alle våre sentre*
  • Ingen bindingstid

Informasjon

Vi holder døgnåpent, 365 dager i året for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Samtidig kan du trene på alle våre avdelinger på et og samme medlemskap I tillegg har du muligheten til å fryse medlemskapet inntil 2 mnd. i året.

Senteret har omkledningsrom og garderobeskap som du låser med egen hengelås. Hyggelige ansatte og trenere som hjelper deg i gang med treningen. Ved behov for hjelp utenom bemanningstid kan du sende oss en mail eller kontakt oss på Facebook.

Tjenester

Bemanningstider

Ingen fast bemanning, daglig tilsyn av renholdspersonell og ansatte.

OBS: Alle må registrere sitt besøk på senteret. Medlemskontroller utføres til ulike tidspunkt.

E-post

ankenes@feel24.no

Sosiale medier

Besøksadresse

Ankenesveien 179, 8520 Ankenesstrand

Faktura sendes

Faktura skal sendes per EHF til Feel24 AS, Organisasjonsnummer: 918 478 361 (ikke tlfnr)

Annen post

Feel24 AS C/o BDO AS Postboks 77 8001 Bodø

Her finner du oss

Personlig trenere

Uansett hva slags mål eller hvilken treningserfaring du har, kan en personlig trener hjelpe deg med å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Like viktig som treningsfaglig ekspertise er imidlertid evnen til å se dine behov, ønsker og forutsetninger. Derfor begynner den første PT–avtalen med en grundig gjennomgang av dine forventninger og mål.

Feel24 feature 1

Astrid Rydland Aasen

Helseveileder

Astrid er utdannet fysioterapeut, og har jobbet som treningsveileder, PT og fysioterapeut siden 2013. Målet hennes som PT er at alle skal kunne trene, uansett funksjonsnivå og erfaringsbakgrunn. Hun er opptatt av å legge opp treningen etter hva kunden liker å gjøre, og blir motivert av. Rehabilitering er et viktig stikkord, da Astrid alltid tar tak i de utfordringene du har i kroppen, og jobber for å forbedre disse. Astrid har gått MammaMage-kurs, og har med dette god kompetanse om hvordan man best kan trene opp kroppen etter graviditet og fødsel. Hun har også god kompetanse på trening under graviditet, både med og uten bekkenleddssmerter. Har du en tanke om at trening ikke er noe for deg? Astrid vil garantert kunne vise deg at jo, det er det! Trening er for alle, man må bare finne den riktige veien. Det er alltid håp! Sitat tidligere PT-kunde, som slet med bekkenledssmerter og overvekt etter fødsel: «Du har virkelig trylla i, denne (trenings)prosessen. Jeg er så glad for at jeg tok kontakt med deg! Tusen millioner takk, Astrid!» Du har bare én kropp – invester i den!

Feel24 feature 1

Cecilie Andrea Stene Overholt

I permisjon

Cecilie ønsker å veilede deg til en bedre helhetlig helse, hvor du kan nå dine personlige mål og bli den beste versjonen av deg selv. Selv trener hun styrke og praktiserer yoga, med treningsglede som nøkkelord! Sammen med Cecilie finner du den treningsformen som passer deg, gjennom tilrettelagt treningsveiledning og oppfølging. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Feel24 feature 1

Kjersti Stokvold

Jeg har bred erfaring innen vektkontroll og kan tilby en variert plan, ut i fra dine behov, erfaringer og ønsker. Etter slankeoperasjon i -07 vet jeg, på godt og vondt, hva som skjer med kroppen ved vektoppgang/nedgang, og det er en av årsakene til at jeg har valgt å utdanne meg innenfor trening og helse. Jeg er i stor grad opptatt av hvordan vi ser og snakker til oss selv, hvor mye våre egne tanker påvirker oss og hvor lite som skal til for å endre vårt tankemønster. Hvordan fysisk helse påvirker psykisk helse- og motsatt. Jeg ønsker å bidra legge til rette for og være en støtte i din livsstilsendring, en mer aktiv hverdag, med smartere og enkle valg ut i fra ditt utgangspunkt og hverdag. der trening selvsagt er i fokus. For meg startet det med små skritt. Små skritt ble til mange, som igjen har ført til et sterkere meg på alle måter. Nå er jeg klar til å hjelpe akkurat deg til en bedre helhetlig helse! Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat. Gleder meg til å bli bedre kjent med deg!